To je to što me zanima!

Stanimirović: Ruža Tomašić je srbofob, a Mamić egocentrik

Ruža Tomašić je ridikul prošlosti, žalosno je da je ona u saborskom Odboru za nacionalne manjine, obzirom da je eurofob, srbofob i homofob, smatra Stanimirović
Vidi originalni članak

Čelnik SDSS-a Vojislav Stanimirović komentirao je nedavne istupe predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević Ruže Tomašić i nazvao je srbofobom. 

- Ruža Tomašić je ridikul prošlosti, žalosno je da je ona u saborskom Odboru za nacionalne manjine, obzirom da je eurofob, srbofob i homofob' , rekao je Stanimirović i dodao kako je čitava komunikacija Tomašić usmjerena prema kampanji za lokalne izbore, a ona je zapravo glasnogovornik svojih koalicijskih partnera. 

Osvrnuo se i na nedavni napad izvršnog predsjednika GNK Dinamo, Zdravka Mamića na ministra Željka Jovanovića. Rekao je kako je Mamić 'egocentrik kojemu je cilj biti u središtu pozornosti, jer se već drugi dan išao ispričavati'. 

Incident u Kistanjima je osudio rekavši kako je to 'necivilizacijski i nekršćanski čin'. 

- Najveća je tragedija Vukovara i Republike Hrvatske što i mladi Hrvati i mladi Srbi napuštaju zemlju, jer nemaju posla. Zemlja je u dubokoj krizi, a mi se bavimo perifernim stvarima. Kriza je veći teret od nedavnih incidenata - rekao je.

Dodao je kako se slaže odlukom Vlade o odgodi dvojezičnosti te da su istupi premijera Milanovića ''njegov osobni stil, ali i da je očito da Vlada ima puno problema za riješiti', piše Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 339

  • prca 2 20.03.2013.

    Poštovani, na našem portalu ispod svakog članka postoji opcija "Prijavi ispravak" te postoji pravilo broj 7 koje kaže da je zabranjeno "Ukazivanje na greške u člancima putem komentara (u tu svrhu koristite opciju 'Prijavi ispravak' koja se nalazi ispod teksta).

  • krivi89 20.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sawan 20.03.2013.

    Eh, Stanimiroviću, ti si zadnja osoba koja može i smije bilo kome spočitavati etnofobiju, i to nakon što si "uspešno oslobodio" Vukovar od Hrvata koje nazivaš prigodno ustašama, i o tome izvjestio Vožda Slobu, Zato šuti i ne izazivaj komentare koji te spadaju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare