To je to što me zanima!

Starac neoprezno prelazio prugu pa ga ubio tramvaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagreb: Muškarac je pričekao da jedan tramvaj prođe i zakoračio na prugu, no drugi nije vidio. Tramvaj ga odbacio na cestu. Umro je na mjestu
Vidi originalni članak

Tramvaj broj 7 naletio je na pješaka oko 13 sati u Aveniji Dubrovnik kraj utrinske tržnice u Zagrebu. Prema riječima očevidaca, riječ je o starijemu muškarcu u 70-im godinama koji je prelazio prugu na neoznačenom prijelazu. Jedan tramvaj dolazio je iz smjera istoka, a drugi iz smjera zapada. Muškarac je pričekao da jedan tramvaj prođe i zakoračio na prugu, no drugi nije vidio. Umro je na mjestu. Vozač tramvaja A.G. (35) je u šoku. Doznajemo da je riječ o iskusnom vozaču koji ima 15 godina radnog iskustva. Tramvajski promet na tom dijelu grada bio je duže vrijeme u zastoju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pokermala 06.02.2009.

    saucesce obitelji poginulog........ meni je zao jadnog vozaca, ni kriv ni duzan zgazio starca... mislim da mu ni u kom slucaju nije lako...

  • black25 06.02.2009.

    Baš tako Valuta, potpuno se slažem. Nije poginuo STARAC, poginuo je -čovjek i osoba-, jedno ljudsko biće koje je skupo platilo trenutak nepromišljenosti,neopreznosti i brzine. Nije problem da se netko srami svojih godina, nego u tome što se takvim izražavanjem namjerno ili nenamjerno srozava dostojanstvo i identitet jednom nesretnom čovjeku, jer on je "samo ishlapljeli starac". Nikakvo čudo za današnje vrijeme, niti je to usamljeni slučaj. Starcima se,po medijima, već nerijetko nazivaju ljudi koji jedva prijeđu 50godina. Katastrofa. Koje zavaravanje i nekultura. Ali jedina je pravda da će i osobe koje tako pišu i govore isto jednom biti STARCI.

  • valuta 06.02.2009.

    @Đeki Čen, vjerujte mi, nisu poginuli ni starac ni starica, poginuo je 70-godišnji gospodin, čovjek, muškarac, zagrepčanin, osječanin, ne znam siščanin, kako god hoćete, ali starac nikako. Ne znam koliko godina imate, ali mirovinski zakoni danas predviđaju rad do 67 godina starosti, nemojte misliti da ćete željeti da vas tako nazivaju kad budete umirovljenik/ca s 3 godine umirovljeničkog staža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare