To je to što me zanima!

Starica (77) isprobavala novi auto pa demolirala autosalon

Njemačka: Starica duže vrijeme nije vozila no htjela je prijeći na 'automatik'. Čak je uzela dodatne sate u autoškoli. U salonu je isprobavala auto i uništila trgovinu...
Vidi originalni članak

Starica (77) došla je u autosalon kako bi kupila novi automobil. Prodavaču je ispričala kako dulje vrijeme nije vozila ali kako bi htjela sada prijeći na 'automatik' pa je uzela dodatne sate u autoškoli. Sjela je u jedno vozilo u salonu u gradu Apolda u njemačkoj saveznoj pokrajini Thüringen i krenula. Odmah pri startu ogrebla je jedno vozilo i izgubila nadzor nad autom, izvijestila je njemačka policija u petak. Srušila je tegle s biljkama i uletjela u izložbeni paviljon u kojem je udarila druga vozila. Na kraju je razbila stakleni zid, a onda se zaustavila. Srećom nitko nije ozlijeđen. Šteta je oko 100.000 eura (oko 750.000 kuna), piše MZ-web.de

Idi na 24sata

Komentari 62

  • marin.0202 25.09.2011.

    -------nazalost to je realnost u Njemackoj , tu nema nikakve gornje granice za voznju automobilom ,tu cak voze sa 90 godina dok ih maltene ne odevedu na groblje.Nas je zakon po tome puno boli nego njihov.

  • Boy X 25.09.2011.

    Tu štetu bi i trgovac djelomično morao snositi jer je prije svega znao godine starice a drugo da nema veze sa automatikom.

  • curemisline 25.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare