To je to što me zanima!

Starica (90) poginula u požaru kuće u selu Gojlo kod Kutine

Devedesetogodišnja je žena smrtno stradala kad je oko 18 sati izbio požar u kući u selu Gojlo kod Kutine, izvijestila je policija. Vatrogasci su na terenu, a policijski je očevid u tijeku.
Vidi originalni članak

U nedjelju, 5. veljače oko 18.10 sati, u kući u Naftaplinskoj ulici u mjestu Gojlo, grad Kutina, izbio je požar. U vrijeme izbijanja požara u kući je bila sama 90-godišnja žena, koja je unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći ubrzo preminula.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Kutina, a nakon ispunjenih sigurnosnih uvjeta na mjestu događaja biti će obavljen očevid, kojim će biti utvrđen uzrok požara. Tijelo preminule je radi obdukcije prevezeno u sisačku Opću bolnicu,priopčila je sisačko-moslavačka policija

Idi na 24sata

Komentari 13

  • marijan7 06.02.2017.

    Prije par dana troje u Vk izgorilo sad ova jadna starica pitam se ko je slijedeci. Jadno

  • čarli367 06.02.2017.

    jedan dobar i objektivan komentar od - Dobra Vibra, stari umiru u neimaštini kao i pravi branitelji,mladi mahom odlaze u svjet trbuhom za kruhom, a vlast nas podkrada i tlaći na svakom koraku , i kad će se narod dići na noge kao u Rumunjskoj?kad i kako maknuti lopine, kriminalce i strpati ih tamo gdje im je mjesto, ali mislim prekasno je sad za to mladeži više nema otišla je a ovo će samo po sebi propasti ubrzo.

  • Volemtun 06.02.2017.

    Nije neka velika šteta, da je branitelj onda bi cijela hrvatska bila zgrožena

Komentiraj...
Vidi sve komentare