To je to što me zanima!

Starleta se snimala oskudno odjevena u domu zdravlja u Nišu i pitala: "Ko je za bocku?"

Dom zdravlja je najavio kako će protiv starlete podnijeti zakonom propisane mjere. Djevojka se za vrijeme pauze fotografirala i snimala u ordinaciji, a provokativne uratke je objavila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pomoćnica ravnatelja Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je u nedjelju kako će poduzeti mjere predviđene zakonom protiv starlete Katarine Đ..

Starleta se javila u dom zdravlja jer je trebala dobiti injekcije. Dok su liječnici i sestre opće medicine bili na pauzi Katarina Đ. je u ordinaciji, kako navodi Nešić, "slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku".

Na jednoj se snimci vidi kako starleta oskudno odjevena sjedi za stolom medicinske sestre i uređuje kosu, a na drugoj kako s pulta na kojem se nalaze šprice i igle, jednom rukom drži špricu, a drugom otvara iglu.

Na toj je snimci napisala “Ko je za bocku”. Katarina Đ. objavila je i fotografiju na kojoj se vidi kako drži šalicu s kavom u prostoriji gdje se nalaze zdravstveni kartoni pacijenata, piše Blic.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jurekcmok 21.01.2024.

    Vidi se da smo nasi, ni mi gluplji , ni oni pametniji, prava braca, svi smo mi jedan narod!!

  • langweilig 21.01.2024.

    Kaya bre? A daj

  • kravasutra 21.01.2024.

    Isprdala je doktore i sestre

Komentiraj...
Vidi sve komentare