To je to što me zanima!

Štetić se nagodio s Uskokom i pristao na tri godine robije

Zagreb: Radovan Štetić priznao je da je ustrojio zločinačku grupu koja se bavila nizom prevara te se s Uskokom u srijedu nagodio za kaznu od tri godine zatvora
Vidi originalni članak

Radovan Štetić, bivši optuženik u tzv. zločinačkoj organizaciji, priznao je da je ustrojio zločinačku grupu koja se bavila nizom prevara te se s Uskokom u srijedu na Županijskom sudu u Zagrebu nagodio za kaznu od tri godine zatvora. Štetiću, koji je od svibnja u istražnom zatvoru, oduzeti će se i imovina od više stotina tisuća kuna.

Pored njega s Uskokom su se nagodila još četvorica pripadnika zločinačke grupe. Oni su dobili puno manje kazne.

Burušić se nije nagodio

Saša Burušić, sin načelnika PU zagrebačke, ovaj put se nije nagodio s tužiteljstvom. Burušiću, koji se u drugom postupku izvukao s uvjetnom kaznom, ovoga će puta kaznu, ako utvrdi da je kriv, odrediti sud. No, kako je prije uvjetno osuđen, nova će kazna po svemu sudeći biti bezuvjetna. U prvom slučaju nagodio se za uvjetnu kaznu od godinu dana zatvora s rokom kušnje od četiri godine. U tom predmetu terete ga da je pripadao grupi prevaranata koja je od rujna 2012. do ožujka 2013., od niza hrvatskih tvrtki na prijevaru ukrala robu vrijednu nešto manje od 1,5 milijuna kuna. Burušiću se konkretno na teret stavljalo da je sudjelovao u prevarama teškim oko 400.000 kuna dok je od toga sebi prisvojio 8300 kuna.


Idi na 24sata

Komentari 24

  • pijana barica 05.12.2013.

    e jbg,toliko buke oko 8000kn,svašta...pa ovo nije normalno,hahaha

  • transmiter 05.12.2013.

    Pa puno je dobio,a sigurno je sve stekao po zakonu.

  • MatejMartic 04.12.2013.

    hhahaha 8000 kuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare