To je to što me zanima!

Stier odgovorio Vučiću: Neka se bavi svojim narodom, a ne da traži nevidljivog neprijatelja

Dan nakon kaosa i krvavih prosvjeda na ulicama Beograda, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u polusatnom monologu za sve je okrivio desničarske ekstremiste, napao hrvatske medije, ali i citirao Stiera
Vidi originalni članak

Dan nakon kaosa i krvavih prosvjeda na ulicama Beograda, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić obratio se javnosti. U polusatnom monologu za sve je okrivio desničarske ekstremiste, napao hrvatske medije, ali i citirao HDZ- ovog Davora Ivu Stiera.

- Podsjetit ću vas na tekst Ive Davora Stiera, pronađite ga, koji je rekao: 'Za nas problemi nastaju dolaskom Vučića na vlast i morat ćemo se drugačije postaviti prema takvoj Srbiji.' Takva Srbija je za nas problem, takva Srbija je mnogo jača. I zato nije važno tko, mogu doći najgori, raditi što žele i kako žele, samo je važno da urade nešto protiv nas. Neka oni samo rade svoj posao, neka uključuju i isključuju, mene zanima što mi možemo uraditi za svoj narod za svoju zemlju. Inače, gadosti koje sam pročitao u hrvatskim medijima samo vam pokazuju kolika je zainteresiranost i koordiniranost u akcijama i u napadima na našu zemlju.

KRIVI I 'REGIONALNE SLUŽBE' Vučić za sve okrivio 'desničarske ekstremiste', napao hrvatske medije i citirao Davora Stiera...

Postavite si pitanje zašto je to tako. Ja sam zadovoljan što u Srbiji takvog odgovora prema njima nema - rekao je Vučić.

Prozvani Stier odmah mu je odgovorio na svom Facebook profilu:

 - Vučić bi se trebao baviti svojim narodom koji mu šalje poruke što misli o njemu i njegovoj autokratskoj vladavini, a ne tražiti nevidljivog neprijatelja iz Hrvatske - napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • a tko je vlasnik tih navodno hrvatskih medija? 09.07.2020.

    Tko je vlasnik hrvatskih medija?

  • 08.07.2020.

    Vucic, ti tvoja kilka ste obicni gubitnici. Nadam se da NIKADA NECES TI ILI ONI NAKON TEBE SRBIJU UVESTU U EU. Ovdje je civilizirani svijet.

  • adnani 08.07.2020.

    Ocito narod u srbiu svatio laz sto vucic svaki dan te isto ponovi ja mislim da je bilo vec vrijeme da krenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare