To je to što me zanima!

Stiglo nevrijeme: U Međimurju vjetar nosio stabla, u Rijeci poplava, u Vodicama plimni val

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dugonajavljivana promjena vremena stigla je u Hrvatsku te sa sobom donijela probleme. Ceste su poplavljene, vjetar je trgao crjepove i čupao stabla...
Vidi originalni članak

Dugonajavljivano nevrijeme stiglo je u Hrvatsku. Vjetar je tako trgao lim i crjepove s krovova, čupao stabla u Međimurju, dok je u su ceste u Rijeci pod vodom. 

- Bili smo u restoranu kad je nevrijeme počelo, vjetar je odjednom otvorio sve prozore, i pola prostorije je u nekoliko minuta bilo doslovce pod vodom, a nestalo je i struje na neko vrijeme. Nakon što je nevrijeme koje je trajalo 15-ak minuta završilo, vidjeli smo porušena stabla po cestama, rasute crjepove. Limove s krovova vjetar je digao u zrak pa su neki završili na automobilima i na žicama od struje - ispričao nam je čitatelj iz Sv. Martina na Muri. 

Nevrijeme u Rijeci pak je rezultiralo ogromnom količinom kiše koja je padala cijeli dan pa su ceste potpuno poplavljene, a iz šahtova su izlazili gejziri. 

POGLEDAJTE VIDEO: Poplava u Rijeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vidio sam da je auto zapeo u pothodniku na Kantridi, ubrzo su stigli vatrogasci da spase čovjeka jer je u pothodniku bilo najmanje 1,5 metara. Padalo je cijeli dan, no posljednja dva sata bio je pljusak, pola grada je pod vodom - ispričao nam je čitatelj iz Rijeke koji nam je poslao snimke. 

Dok se Rijeka bori s poplavama, Vodice je, prema pisanju portala InfoVodice, pogodio plimni val, i to dva puta u sat vremenu. Kažu da se more dignulo u 20 sekundi te 'poklopilo' šokirane turiste koji su se u tom trenu nalazili na plaži na Srimi. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • METAL MESSIAH 31.08.2020.

    Došo šejtan☺

  • kaius 31.08.2020.

    kako gdje je uhvatilo.. u petak navečer/noć tu kod umaga,savudrije je bura spasila od jačeg nevremena.dosta je puhalo pa nevrijeme je bilo više prema italiji. nebo je bilo kao da je dan od munja i sjevanja prema tamo.

  • najiram 10 31.08.2020.

    kaštiga božja došla na svet...ne verju v boga...verju zlotnom trletu...novopečeni miljarderi svoje bogotstvo stekli na sirotinji...štrigovćani krv božju patvore i trže pod provo vino...bog ni kuhaća i kad ploče unda ploća kak smo si koji zaslužili..poslal nam koronu prek trumpa....oluje kak upozorenje...da konačno počnemo živeti kak zapovedaju deset zapovedi božjih...inače nas bode desetkoval...dol je pamet tobožnjim znanstvenikima da stvore koronu...sad neda da stvore ljeka protiv nje...razvrat pljačka ravnodušnos...se vidimo u zlotnom teletu...a ono nikaj nevalja ako nesmo čoveku čovek ili ako ne poštujemo bližnje svoje kak somoga sebe...i ne delimo znjim svoje bogatstvo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare