To je to što me zanima!

Štiklom od 10 centimetara napravila joj rupu u kapku

Sarah Singer (34) je smirivala tučnjavu, a štikla ju je u jednom trenu pogodila u oko. Srećom, peta joj nije ozlijedila oko te se uspješno oporavila
Vidi originalni članak

Sarah Singer (34) iz Walesa mogla je gledati kroz rupu na kapku iako je oči držala zatvorenima. Dok je u rujnu prošle godine pokušavala smiriti tučnjavu, Casey Long (21) slučajno ju je udarila štiklom. Peta duga 10 centimetara probila joj je očni kapak. Casey je na sudu rekla da se ne smatra krivom te da nije imala namjeru ozlijediti Sarah. Sud je zaključio da se branila i da je slučajno udarila Sarah dok se pokušavala izvući iz gužve.
- Bio je to horor. Cijelo vrijeme sam gledala kroz rupu na kapku. Da je peta pod drugim kutom ušla u očnu duplju, mogla je doći i do mozga. Liječnici su strahovali da ću izgubiti vid, a peta mi je potrgala i suzni kanal - priča Sarah koja je zadobila i posjekotinu na čelu.
- Sjećam se da sam ležala u krevetu i gledala se u ogledalo. Kroz kapak sam si vidjela zjenicu. Užas. Čak sam zabranila nekim prijateljima i obitelji da me posjete i vide takvu - kaže Sarah. Operirali su ju dan nakon napada te se dobro oporavila.
- Ironija je u tome da, kao i većina žena, obožavam štikle, no nisam ni pomislila da bi me jedna mogla skoro ubiti - kaže Sarah.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lady Taky 31.05.2010.

    kaj joj nisu mogli zakrpat kapak

  • nogometas05 31.05.2010.

    branila se tako sto je mlatila ljude oko sebe usmjerenom stiklom od 10cm???????vidim ima jos ludjih sudova od naseg!

  • headhunter 31.05.2010.

    uvijek je na oprezu.spava s jednim okom otvorenim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare