To je to što me zanima!

Sam zvao Hitnu pomoć: Stipe Božić je imao blagi srčani udar

Božić se žalio na probleme s disanjem, a imao je srčani udar. Sada je stabilno. Trenutačno boravi u Innsbrucku u Austriji gdje se suočio sa zdravstvenim tegobama
Vidi originalni članak

U bolnici sam na promatranju. Rekli su mi da sam imao blagi srčani udar. Sada me ništa ne boli, a vjerujem da će me uskoro otpustiti iz bolnice i da ću u ponedjeljak već biti kod kuće, rekao nam je u kratkom telefonskom razgovoru Stipe Božić (61), poznati alpinist i legenda Hrvatske gorske službe spašavanja.

Objasnio je kako je sam u petak pozvao Hitnu pomoć jer je osjećao poteškoće s disanjem. Trenutačno boravi u Innsbrucku u Austriji gdje se suočio sa zdravstvenim tegobama. Helikopterom su ga prebacili u bolnicu. Skromno je rekao da nema nikakve pompe oko svega. Božić se alpinizmom bavi više od 40 godina.

Popeo se na sve najviše vrhove svijeta. Nekoliko se puta našao u pogibeljnim situacijama. Redovito sudjeluje u dodjeli priznanja Ponos Hrvatske u organizaciji 24sata. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Žec 24.03.2012.

    Nemam komentara ! Stipe želim ti brz i potpun oporavak . Rekao bi još samo jedno : DA JE BAR VIŠE OVAKOVIH LJUDI ! Stipe puno sreće !

  • user_110773 24.03.2012.

    pročitao sam sve komentare i upravo nemogu vjerovati da nije bilo nikakvih ružnih komentara, to se nije već dugo dogodilo.....moram reći da sam sretan zbog toga....možda ipak ima nade da opstane ljudskost! još 1x, brz oporavak Stipe..sve dobro ti želimo!

  • feba 24.03.2012.

    Oporavi se što prije,to veliko srce mora još kucati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare