To je to što me zanima!

Stiže u Beograd: Hoće li Hillary Clinton predvoditi Gay pride?

Navodno su organizatori Pridea od protokola Hilary Clinton dobili neslužbenu najavu šetnje Paradom ponosa, no State Department njen dolazak ipak još nije potvrdio
Vidi originalni članak

Američka državna tajnica najavila je posjet Beogradu 4. listopada. Međutim, u raspored je navodno uvrstila i šetnju na Gay Prideu, koji je dva dana kasnije. 

Srpski Telegraf piše da su organizatori Pridea od protokola Hilary Clinton dobili neslužbenu najavu šetnje Paradom ponosa, no State Department njen službeni dolazak još nije potvrdio.

Goran Miletić, jedan od organizatora 'Pridea', nije mogao potvrditi, ali ni demantirati sudjelovanje Hillary Clinton na toj manifestaciji.

- Sudjelovanje visokih dužnosnika u 'Paradi ponosa' jednostavno ne možemo komentirati dok ne dobijemo službenu potvrdu njihovog dolaska. Tako je bilo i 2010. godine, kada su nam tek večer prije početka definitivno potvrdili dolazak tadašnje američke veleposlanice u Srbiji Mary Warlick – kaže Miletić.

S druge strane, press online piše kako je moguće da se zbog sigurnosnih razloga 'Parada ponosa' uopće ni ne održi. Time bi se ponovio prošlogodišnji scenarij kada je Gay pride otkazan u zadnji tren.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • gallovix 23.09.2012.

    da joj to nebi bila zadnja setnja.

  • čočika 22.09.2012.

    Hoće li ju Bill držati za ruku?

  • Yassa 22.09.2012.

    e sada je meni jasno šta moraš biti da bi uspijo , kako to prije nisam znao je ova hilari dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare