To je to što me zanima!

Stižu pljuskovi s grmljavinom, ali i značajan pad temperature

Pogoršanje vremena u ponedjeljak će zahvatiti cijelu Hrvatsku. Očekuje se kiša i pljuskovi s grmljavinom. Bit će osjetno svježije. Maksimalne temperature bit će oko 20 stupnjeva
Vidi originalni članak

Uživajte još ova tri dana u lijepom sunčanom vremenu i vrućinama jer početkom tjedna stiže pogoršanje, kiša i osjetan pad temperature. 

Naime, kako piše Crometeo, do kraja tjedna očekuje se stabilno vrijeme uz obilje sunca i visoke temperature zraka. Kratki popodnevni pljuskovi uglavnom su sporadično mogući u planinskom području. Temperature zraka bit će visoke, više od normale za dio godine. U dane vikenda postoji mogućnost da se na krajnjem istoku Slavonije temperature približe vrlo vrućih 35 Celzijevih stupnjeva. 

No, promjena stiže već u ponedjeljak kada, kako navodi DHMZ, sa zapada stiže jače naoblačenje uz kišu i pljuskove s grmljavinom. Bit će osjetno svježije.  

Prema sedmodnevnoj prognozi, u Zagrebu se u nedjelju očekuje da će maksimalna temperatura dosegnuti 31 stupanj, a u ponedjeljak neće prelaziti 20 stupnjeva.

Ni u Dalmaciji temperature idući tjedan neće prelaziti 22 stupnja.

Na Plitvicama i u Delnicama se, pak, očekuje da će maksimalne temperature biti oko 15 stupnjeva.  

Ovakvo kišno i hladnije vrijeme zahvatit će cijelu Hrvatsku i, prema prognozama DHMZ-a, potrajat će najmanje do idućeg četvrtka.

Školarci će tako imati kišoviti prvi tjedan nove školske godine.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • PATRICIA 02.09.2016.

    Jedva cekam kisu za promjenu.

  • Zalac 02.09.2016.

    Konačno dolazi moje doba godine, mrzim proklete vrućine.

  • Maddog 02.09.2016.

    jeep,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare