To je to što me zanima!

Što čini droga: Popela se na dalekovod, mislila da je most

Mlada Čehinja (21) navodno je četiri sata pušila jaki skunk i onda se uzverala na dalekovod. Prijetila je da će skočiti zbog nesretne ljubavi. Pregovori su trajali 2 sata
Vidi originalni članak

Ovo su najgori pregovori koje smo vodili, rekao je jedan od policajaca koji je zajedno s kolegama i vatrogascima odgovarao djevojku (21) od samoubojstva.

Mlada Čehinja iz mjesta Zlin u srijedu se popela na dalekovod prijeteći da će skočiti zbog nesretne ljubavi. Navodno je prije toga gotovo četiri sata pušila jaki skunk.

Ohrabrena drogom popela se na dalekovod te je ostala visjeti na žicama. Primijetili su je prolaznici i odmah pozvali policajce, vatrogasce i hitnu pomoć.  

- Djevojka je bila toliko pod utjecajem droge i nitko ju nije mogao razumjeti. Halucinirala je i umislila da je na mostu te da će prijeći rijeku Moravu - objasnio je za Denik.cz glasnogovornica policije Jana Macalikova. 

Dodala je kako su je milimetri dijelili od sigurne smrti. Nakon dvosatne drame vatrogasci su uspjeli spustiti djevojku na sigurno. Kolima hitne pomoći prevezli su je u bolnicu. 

Idi na 24sata

Komentari 192

  • nino-slav 06.07.2012.

    interesting...

  • liberal00 25.06.2012.

    ko zna sta je ova sve radila :p vjerovatno dok je u stanu od kužine misli da je wc

  • kostolomac1 25.06.2012.

    ajmo legalizirat drogu i svi ćemo biti na banderama

Komentiraj...
Vidi sve komentare