To je to što me zanima!

Što je to na krovu ukrajinske nuklearke? Satelitske snimke pokazuju čudne bijele objekte

Na novim satelitskim snimkama vide se neidetificirani bijeli objekti na vrhu reaktora 4. Slike je snimila tvrtka Planet Labs, a snimljene su 5. srpnja, dan nakon što je Zelenski objavio da su Rusi možda minirali krov
Vidi originalni članak

Ukrajinci i Rusi međusobno se optužuju za sabotažu najveće europske nuklearke. Zbog toga ona nije u funkciji, a mještani strahuju od najgoreg scenarija. Neki su već počeli odlaziti s tog područja. Na granici s Moldavijom primijećene su kolone ljudi.

Što se dogodilo?

Prvo je Volodimir Zelenski rekao kako je ukrajinska obavještajna služba dobila informaciju da su Rusi minirali krov nuklearke i da bi mogli aktivirati eksploziv i optužiti Ukrajinu da je gađala nuklearku Zaporižje.

Rusi sve odbacuju i tvrde da Ukrajinci žele napasti nuklearku.

Na novim satelitskim snimkama vide se neidetificirani bijeli objekti na vrhu reaktora 4. Slike je snimila tvrtka Planet Labs, a snimljene su 5. srpnja, dan nakon što je Zelenski objavio da su Rusi možda minirali krov reaktora.

Na slici snimljenoj samo nekoliko sati prije ove na kojoj se vide bijeli objekti nema ničega na krovu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • snakefinger 07.07.2023.

    Ovako na prvu , galeb se olakšao. Jako velik.

  • 07.07.2023.

    Kad Ukrajinci krenu osloboditi nuklearku, naravno da će je ruski psihopati odmah dignuti u zrak. Ono, kad te zlotvori drže za jaja.

  • pocetnik 07.07.2023.

    sto se cudite..cijela eu je preplavljena drogom pa vele nek stoji na krovu gore nece je nitko dirati..a i zelenku je bunker vec prazan..

Komentiraj...
Vidi sve komentare