To je to što me zanima!

Što joj je s nogama? Sumnja se da je Sunita inscenirala lomove

Sunita Hindić-Bošnjaković optužena je da je u petak hicima iz vatrenog oružja ubila ugostitelja Ninu Ivakovića. Smještena je u Kazneno-popravni zavod Mostar koji nema uvjete za osobe s invaliditetom
Vidi originalni članak

Pred Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanskog kantona Hercegovačko-neretvanskog kantona misica Sunita Hindić-Bošnjaković (21) u subotu je dovezena u invalidskim kolicima, s obje noge u gipsu. Sumnjiči ju se da je ubila ugostitelja Nina Ivankovića (55), u mjestu Buna pokraj Mostara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sunita je pucala u Ivankovića, a potom je, prema vlastitom priznanju, skočila s trećeg kata "Ville Ivanković" nakon što je shvatila da je "igrajući se pištoljem" ubila čovjeka. Tvrdi da je skočila u rijeku Bunu i pri padu polomila obje noge, ali njezina je verzija priče odmah bila sumnjiva. Najprije zato što se između objekta i rijeke nalazi dvoetažna terasa, a zatim i zbog činjenice da je unatoč lomovima uspjela pobjeći do Travnika.

Iako su liječnici odmah u subotu u bolnici "Dr. Safet Mujić" u Mostaru uistinu potvrdili njezine lomove, oni su i dalje glavni misterij u čitavom slučaju i mnogi u Bosni i Hercegovini sumnjaju da je čitava priča inscenirana.

SUNITU ISPITALI U MOSTARU Prva izjava misice: Sve je bilo slučajno, nisam ga htjela ubiti

Ponovno će joj pregledati lomove na nogama

Suniti je zbog bijega određen jednomjesečni pritvor, a odmah se tome usprotivila njezina odvjetnica Nada Dalipagić uz objašnjenje da "osumnjičena sa slomljene obje noge nema gdje pobjeći". Misica je smještena u Kazneno-popravni zavod (KPZ) Mostar, u kojem se ženske osobe u nalaze samo u iznimnim slučajevima, a u zgradi uopće nemaju uvjete za osobe s invaliditetom, piše Dnevni avaz.

Zbog svih sumnji u četvrtak će liječnici ponovno pregledati Sunitu, a na kontroli će utvrditi treba li joj operacija. Njezina odvjetnica Dalipagić tvrdi da su tvrdnje da nema ozljeda nogu, smiješne.

UBOJSTVO IZ STRASTI Atraktivna Sunita prišuljala mu se s leđa i izrešetala ga?

- Ponovo je bila na pregledima, a kolika je ozbiljnost prijeloma dovoljno govori i činjenica da je operativni zahvat u jednoj od mostarskih bolnica već zakazan - izjavila je odvjetnica za Klix.ba.

Podsjetimo, Sunita Hindić-Bošnjaković optužena je da je u petak hicima iz vatrenog oružja ubila mostarskog ugostitelja Ninu Ivakovića, vlasnika "Ville Ivanković". Policija je odmah blokirala dio grada u kojem živi, a zbog sumnji da se dala u bijeg su blokirali ceste prema Sarajevu. Navečer se sama predala policiji u Turbetu kod Travnika, a u Mostar je stigla s nogama u gipsu. Istražiteljima je prilikom ispitivanja rekla kako nije namjeravala ubiti Ivankovića, nego "se samo malo igrala pištoljem".

OTAC FATALNE SUNITE: 'Nismo se najbolje slagali, ali sumnjam da je u stanju ubiti...'

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 10.10.2019.

    Možda je trenirala za dechatlon... čudni su putevi Gospodnji!!!

  • 09.10.2019.

    Da je nevina može dokazati lagano , otiđe na pregled kod ginekologa. A je li nedužna će teško dokazati .

  • Fajlpz 09.10.2019.

    Vidi što usta.. maltretiraju jadnu nevinu bošnjakinju.Sad će Sejdo Komiški to da sredi na građanski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare