Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nismo se najbolje slagali, ali sumnjam da je u stanju ubiti...'

Tvrdi i da mu nisu poznati detalji zločina. Nije imao odgovor ni na pitanje kako se Sunita, usprkos lomu obje noge, našla u 150 kilometara udaljenom Travniku

Foto: Facebook/PIXSELL
38 komentara

Vjerujem u tužiteljstvo i sud. Neka svako odgovara za svoje postupke, rekao je Esad Hindić, otac Sunite Hindić-Bošnjaković (21). Njegova kći sumnjiči se da je hicem iz pištolja usmrtila Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela Vila Ivanković u mjestu Buna pored Mostara.

Novinari Avaza s Esadom su razgovarali nakon što je pokušao posjetiti kćer u pritvoru:

- Nisu mi dopustili da je vidim. Dobila je 30 dana pritvora. Nisam bio u najboljim odnosima s njom, ali vjerujem u svaku riječ koju je izgovorio tijekom ispitivanja, istaknuo je.

Sunita je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem i da je slučajno opalio.

- Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio, priča Esad.

CURE NOVI DETALJI UBOJSTVA Sunita se igrala pištoljem, ubila biznismena pa skočila sa zida?

Prema njegovim riječima, ne želi da se stvara pogrešna slika o njegovoj obitelji. 

- Želim da javnost, a prije svega obitelj ubijenog, znaju da ja nisam džukela. Htio sam otići na pogreb čovjeku, ali me bilo strah. Ovim putem želim izraziti sućut obitelji nastradalog, kaže Esad.

Tvrdi i da mu nisu poznati detalji zločina. Nije imao odgovor ni na pitanje kako se Sunita, usprkos lomu obje noge, našla u 150 kilometara udaljenom Travniku.

- Znam samo da postoje svjedoci koji su vidjeli Sunitu kako ide od sobe do sobe i govori da je Nino ranjen, da mu treba pomoć... Neka sud sve ispita, zaključio je.

Možda vas zanima i ovo:
Message