To je to što me zanima!

'Stojan je kleknuo do Dolores, uzeo je u naručje i dozivao...'

Bila je magla. Vidio sam kako mi se približava i išao je jako brzo. Kad me udario, samo sam čvrsto uhvatio volan i čekao što će biti, kaže Đuro Pišković, vozač Pola
Vidi originalni članak

Glumica Dolores Lambaša (32) nakon teške borbe izgubila je bitku za život. Glumičine ozljede bile su preteške. Ona je s kolegom Stojanom Matavuljem (52) išla prema Zagrebu. On je vozio Nissan autocestom A3 prema Zagrebu. 

U 6.45, oko 250 metara prije izlaska na Slavoniku, iz još nerazjašnjenih razloga udario je u Polo ispred sebe. Polo je odmah sletio s ceste, a Nissan 30-ak metara dalje. Oba automobila završila su na krovu, a Dolores je izletjela kroz stražnje staklo Nissana

- Bila je magla. Vidio sam kako mi se približava i išao je jako brzo... Strašno. Kad me udario, samo sam čvrsto uhvatio volan i čekao što će biti - rekao je Đuro Pišković, koji je bio u Polu u koji je Stojan udario. 

- Kad se auto zaustavio na ogradi, počeo sam tražiti naočale. Vani su još bili mrak i magla. Čovjek iz drugog auta došao je do mene i pitao me jesam li dobro i trebam li pomoć. Uopće ga isprva zbog šoka nisam prepoznao - rekao je. Dodao je kako se okrenuo i otišao prema drugom autu. 

- Krenuo sam za njim da mu pomognem. Tamo je na travi ležala Dolores. On je kleknuo, uzeo je u naručje i počeo dozivati. Pozvali smo policiju i Hitnu pomoć - zaključio je i rekao da mu je jako žao mlade žene.

>>> Dolores Lambaša je poginula isto kao i Toše Proeski

>>> Preminula Dolores Lambaša: 'Ozljede nisu bile spojive sa životom'

Idi na 24sata

Komentari 236

  • 27.10.2013.

    šta bi bilo da bi bilo da nije ovo , da nije ono, u svakom slučaju otišao je još jedan mladi život, Neka počiva u miru

  • Nikol Jerković 26.10.2013.

    uzasno :(

  • bebi55 25.10.2013.

    Teško ranjenu ženu primio je u naručje - pa gdje si ti učio prvu pomoć. Najprije si pogledao kako je vozač u autu ispred tebe a onda si tražio kolegicu. Sve je to gadljivo. Što bi bilo da su djeca bila u autu i stradala i njih bi primao u naručje. To se ne radi - podizati ranjenike može samo stručno meidicinsko osoblje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare