To je to što me zanima!

Stotine ljudi traže dječaka (7): Roditelji su ga ostavili u šumi

Dječaka su roditelji htjeli kazniti, a on se izgubio. Nestao je prije dva dana. Roditelji su prvo rekli da se dječak izgubio dok su tražili bilje jer ih je bilo sram priznati istinu
Vidi originalni članak

U Japanu traje potraga za dječakom (7) kojeg su roditelji ostavili u šumi na području Hokkaida. Dječaka su roditelji htjeli kazniti, a on se izgubio. Nestao je prije dva dana. Roditelji su prvo rekli da se dječak izgubio dok su tražili bilje, jer ih je bilo sram priznati istinu, ali su kasnije kazali da su ga ostavili. 

- Htio sam ga disciplinirati i natjerao sam ga da izađe iz auta kako bi ga uplašio. On je aktivan dječak, brinem se za njega - rekao je otac novinarima. Otac je rekao i da je dječak bacao kamenje na automobile i ljude dok su bili u parku pa ga je zato odlučio stogo kazniti.

Potraga je počela u ponedjeljak u 6 sati po lokalnom vremenu, a u njoj je sudjelovalo 130 ljudi, policajaca i školskog osoblja. Područje na kojem je dječak ostavljen nalazi se na sjeveru zemlje i stanište je divljih medvjeda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • world 2 30.05.2016.

    Čudne odgojno-disciplinske mjere. Roditelji će ih sigurno pamtiti dok su živi i nadam se naučiti nešto iz svega. Jadno dijete, samo u velikoj šumi, koje su vjerojatnosti za happy end ?

  • Vjevegrica 30.05.2016.

    "roditelji ostavili djecaka u sumi- htio sam ga disciplinirati"......."dječak bacao kamenje na automobile i ljude"...... kakav odgoj!

  • Old Kresoje 30.05.2016.

    Napravite si drugoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare