To je to što me zanima!

Strašan prizor kod Županje: Iz ovoga se svi izvukli bez ozljeda

Vlak je u ponedjeljak oko podneva putovao iz smjera Vinkovaca prema Županji i prevozio je desetak putnika. Naletio je na poljoprivredni radni stroj kojim je upravljao 23-godišnjak iz Komletinaca
Vidi originalni članak

Vidio sam kako u vlaku ima ljudi. Došla su i dva vozila Hitne pomoći, rekao nam je čitatelj koji je poslao sliku s mjesta nesreće u Županji.

Sudar poljoprivrednog radnog stroja i motornog vlaka u ponedjeljak oko podneva na pružnom prijelazu nedaleko od Županje, na sreću nije završio tragično. 

Kako je objavila PU vukovarsko-srijemska, motorni vlak tzv. šinobus, koji se kretao iz smjera Vinkovaca prema Županji, prevozio je desetak putnika i naletio je na poljoprivredni radni stroj kojim je upravljao 23-godišnjak iz Komletinaca.

Strojovođa je počeo kočiti čim je primijetio radni stroj. Zbog naglog kočenja, kasnije i sudara, putnici su u vlaku popadali sa sjedala. Nitko nije ozlijeđen pa ni 23-godišnjak u čiji se radni stroj vlak zabio i prevrnuo ga.

Liječnici su stigli brzo kako bi pregledali putnike, ali nije bilo potrebe za intervencijom.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 20.05.2019.

    Sto je radio radio 😁😂

  • s1m8ad 20.05.2019.

    I taj jedan jadni vlak sto su imali su uspjeli razjebati

  • 410exp 20.05.2019.

    Vlak od 44 tone sa brzinom od 50 km/h lupi u stroj od 30 tona...tj stroj podleti pod vlak koji juuuri 50 🙄..i da nitko nije poginuo je sreca

Komentiraj...
Vidi sve komentare