To je to što me zanima!

Strašna nesreća kod Garešnice: Mladić upao u stroj sušare koji je čistio i na mjestu je poginuo

Vatrogasci koji su na terenu rekli su da je mladu osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te je proglašena trenutna smrt. Policija i državno odvjetništvo provode očevid, nakon kojeg će se tijelo nesretnog mladića izvući iz stroja
Vidi originalni članak

U mjestu Kaniška Iva kod Garešnice u ponedjeljak poslijepodne u teškoj nesreći poginuo je mladi vatrogasac Zvonimir B. (25). Kako neslužbeno saznaje Danica.hr muškarac je spletom nesretnih okolnosti završio je u stroju sušare koja ga je povukla u unutrašnjost te je na mjestu preminuo.

NA DANAŠNJI DAN Otkazale kočnice: Jedna od najvećih tramvajskih nesreća u svijetu bila je ona u Zagrebu

Vatrogasci koji su na terenu rekli su da je mladu osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te je proglašena trenutna smrt. Policija i državno odvjetništvo provode očevid, nakon kojeg će se tijelo nesretnog mladića izvući iz stroja.

- Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže. Prijatelju, počivaj u miru. Svoj obitelji i prijateljima izražavamo najdublje saučešće - napisali su potreseni vatrogasci JVP-a Garešnica.

Zapovjednik JVP-a Garešnica rekao nam je kako je mladić, inače dobrovoljac u DVD-u Kajgana, poginuo na svom OPG-u dok je prao sušaru te u tom trenutku nije bio na intervenciji nego je radio na svom gospodarstvu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Beamazing 31.10.2023.

    Decko je odrastao radeci na trakotru i poljoprivrednim strojevima.Otac mu je bio poznati poljoprivrednik.Nazalost za nesrecu ne treba puno, dovoljan je trenutak ne paznje.Pocivao u miru.

  • beiv 30.10.2023.

    Užasno je ali se još jednom pokazalo da smjelost i samouvjerenost kako se meni ništa ne može desiti ima kobne posljedice.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare