To je to što me zanima!

Strašne scene iz Ludbrega. Vlak potpuno uništio auto, a vozač je u bolnici: 'Bio je pri svijesti...'

Stariji vozač nastradao je nakon što ga je na prijelazu u Ludbregu udario vlak. Muškarac je pri svijesti prevezen u bolnicu u Varaždinu, dok policija utvrđuje sve okolnosti
Vidi originalni članak

Muškarac (68) vozio je auto Frankopanskom ulicom kada je na njega oko 12.30 sati naletio vlak, potvrdili su nam iz varaždinske policije. 

- Stao sam odmah sa strane, kada sam došao do čovjeka bio je pri svijesti. Rampa je bila spuštena ali i uništena, vjerojatno je prošao kroz rampu i tada ga je udario teretni vlak. Kada je došla Hitna morao sam se udaljiti - ispričao nam je čitatelj koji je uskočio u pomoć starijem gospodinu.

 Iz policije su nam potvrdili da je muškarac ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin pri svijesti, a daljnjih informacija o njegovom stanju i ozljedama zasada još nema. 

Uzrok nesreće zasada nije poznat, policija još utvrđuje sve okolnosti. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Miške 19.04.2023.

    Majmun

  • Medoreni47 18.04.2023.

    Srecu i pamet moraš meti inače te nema

  • Klapna 17.04.2023.

    Narode, pitajte nekog strojovođu čega se sve nagleda tokom jedne smjene samo. Koliko su danas ljudi neobazrivi na svoju okolinu čudo je da svakih 5 minuta se ne dogodi nesreća. Nije bitno jel vlak ide 20km/h ili 200km/h, ima prednost zbog svoje ogromne mase koju treba zaustaviti trenjem čeličnih kotača o čelične tračnice gdje je koeficijent trenja jako mali i zbog tromog zračnog sustava kočenja kojem treba nekoliko sekundi da počne kočiti. Ljudi, pamet u glavu, radi par sekundi nije vrijedno riskirati svoj život i živote drugih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare