To je to što me zanima!

Strava i užas: Ubili i pojeli 30 ljudi, ostatke spremali u tegle

RUSIJA Bračni par iz Krasnodara je od 1999. ubijao i jeo ljude. Ostatke su držali u posudama. Motivi nisu poznati, istraga traje, a zasad se zna da su žrtve omamljivali lijekovima
Vidi originalni članak

Dimitrij B. (35) i njegova supruga Natalia iz Krasnodara na jugu Rusije osumnjičeni su da su ubili i pojeli najmanje sedmero ljudi. Međutim, moguće je da se radi o čak 30 žrtava, javlja ruski portal Life Novosti.

Natalia je radila kao medicinska sestra u školi, a Dmitrij kao građevinski radnik. Klupko zločina počelo se odmotavati kada su radnici koji su popravljali asfalt pronašli mobitel na kojem je bila fotografija muškarca kojio pozira s dijelovima tijela ubijene žene. 

Policija je ubrzo našla vlasnika telefona. U njihovom stanu su u hladnjaku pronašli sedam vrećica s ostacima ljudskih tijela. Istraga je u tijeku, a par je tijekom ispitivanja priznao da su ubili i pojeli ukupno 30 ljudi.

- Nata je bijesna žena, pa nismo nikad išli kod njih. Nismo htjeli riskirati - ispričali su susjedi koji su kazali kako su osjećali neugodne mirise iz stana.

Par kanibala ljude je, prema prvim informacijama, ubijao i jeo od 1999. godine. Omamljivali su ih lijekovima koje je Natalija donosila s posla.

Izvor iz policije kazao je kako je u tijeku istraga jednog od najbrutalnijih zločina u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kragen 26.09.2017.

    Spremali zimnicu po svojem receptu.

  • StapickoKasika 26.09.2017.

    Ima film sa Kurt Russellom gdje indijanci cepaju i žderu.

  • PATRICIA 25.09.2017.

    Koji motiv treba za ovaj uzas?Ludost koja se rijesava brzopotezno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare