To je to što me zanima!

Strava na Ugljanu: Istukao je ženu, pa je pustio da se utopi...

Turist iz Poljske (52) je pretukao ljubavnicu (37) i bacio je u more. Onda je lagao da su doživjeli havariju. Tijelo nesretne žene našli su za sat vremena. Bilo je puno hematoma...
Vidi originalni članak

Sumnjamo da je turist iz Poljske (52) tijekom plovidbe između Ugljana i Ošljaka napao i ozlijedio ljubavnicu (37), koja je nakon napada završila u moru i utopila se, rekao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Poljaka je iz mora u utorak poslijepodne na palubu svojeg broda izvukao njemački nautičar. Nesuvislo mu je pričao o nekoj ženi koja je bila s njim pa je njemački nautičar zaključio da je u šoku nakon pomorske nesreće. Zasad nije jasno kako se Poljak našao u moru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njemački nautičar je u pomoć zvao cenatr 112. Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru , pomorska policija i Lučka kapetanija su obavili očevid. Njima je bilo sumnjivo što Poljak nije pokušavao spasiti sunarodnjakinju nakon što je pala u more s glisera. Obalna straža u potrazi za ženom angažirala je i zrakoplov Pilatus. Tijelo nesretne žene su našli su za sat vremena. Bilo je puno hematoma što je kod spasilaca pobudilo sumnju da se radi o ubojstvu.

Provjerom Poljakova identiteta policija je, kako neslužbeno saznajemo, doznala da se radi o kriminalcu koji je već robijao. A prijavljivan je zbog napada, krivotvorenja i davanja lažnog iskaza. Poljak je u Hrvatsku došao prije desetak dana, a u nedjelju mu se pridružila žena s kojom je bio u ljubavnom odnosu.

Živjela je na brodu i spavala u kabini ispod palube. Nije još poznato zbog čega su se “zakačili”. Poljak se navodno brani raznim lažima, pokušavajući izbjeći zatvor, pa još nije sasvim jasno je li ženu bacio u more da se utopi nakon što ju je premlatio ili je skočila sama, a on ju je pustio da se utopi.

Uhitili su ga i odveli pritvorskom nadzorniku, nakon čega su ga prepratili tužiteljstvu. Nakon toga će istražni sudac odlučiti hoće li ga pritvoriti.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • ValentinaPeharda 14.06.2017.

    da da,,,,ljepa barkica,,išla maca radi brodića da se voza,,,,žao mi te žene , ubijena,,ha to nekako dođe u normali u hr,,,,uskoro će on van , reći da bio pijan i eto ga na slobodi,,drage moje ženice nije vam sve u novcu i brodićima

  • merida_1 09.06.2017.

    Izgleda da je Rvatska obećana zemlja za ovakav šljam,propalitete i kriminalce,žalosno!

  • plutarh 09.06.2017.

    pretukao ju je "tijekom plovidbe od Ugljana do Ošljaka".... Ovim plovilom za tu plovidbu treba 9 sekundi....taj je onda zbilja brz !

Komentiraj...
Vidi sve komentare