To je to što me zanima!

Strava: Nadrogirani otac pojeo oko svom sinčiću (4)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dječak je gol ležao u lokvi krvi. Pronašla ga je susjeda, koja je pozvala policiju i liječnike. Dječak je policajcima rekao da mu je tata pojeo oči...
Vidi originalni članak

Strašni krikovi iz stana obitelji Mendoza u Californiji uzbunili su susjedu Tonyu Hammond krajem travnja. Ona i njezino dijete otišli su provjeriti što se događa jer su čuli i dječji plač. Ušli su unutra. U lokvi krvi gol je ležao Angelo Mendoza (4). Tonya je odmah pozvala liječnike i policiju. Dok ih je čekala nije željela dirati dječaka kako mu ne bi još više naudila.
- Nisam znala od kuda točno Angelo krvari jer je cijeli bio prekriven krvlju. Bio je sam, njegova oca nije bilo u blizini - prisjeća se horora u stanu Mendozinih. Policija je ustanovila kako malenom Angelu nedostaje jedno oko, a drugo mu je bilo teško oštećeno. Čim je došao k svijesti dječačić je policajcima rekao da mu je tata pojeo oči. Angela je otac Angelo Mendoza stariji zlostavljao od malena, frustriran jer je u kolicima zbog ozlijede kralježnice. Otac se, nakon što je unakazio svog sina, odvezao iz stana sa sjekirom u ruci. Policija ga je privela. Od prije je poznat po mnogim kaznenim djelima. U vrijeme dok je izmasakrirao sina bio je u potpuno bunilu, a istraga je pokazala kako je progutao PCP, drogu poznatiju kao Anđeoski prah. Ona izaziva stanje slično shizofreniji, zastrašujuće halucinacije i osjećaj lebdenja. Dječakovi roditelji su rastavljeni, a toga dana majka je sinu došla u posjet. On ju je očajnički molio da ga uzme sa sobom, no bivši suprug otjerao je ženu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sweet_heart 22.05.2009.

    a jadan mali....:(

  • siptarcina 19.05.2009.

    U Hrvatsku s njim ili je to možda ipak prestrogo ?

  • pikach 19.05.2009.

    @chevaper nisi ti baš pri zdravoj pameti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare