To je to što me zanima!

Strašan prizor u stanu u Beču: Majka i blizanke umrle od gladi

U stanu su živjele Vesna M. (45) porijeklom iz Srbije i njezine blizanke (18). Vrata su morali provaliti vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta poznanica obitelji
Vidi originalni članak

Obdukcija je pokazala da su majka i blizanke (18) koje su pronašli mrtve u stanu u Beču umrle od gladi.

Podsjetimo, u stanu u Beču policija je u utorak našla mrtvu ženu i dvije tinejdžerice. 

Pretpostavlja se da su umrle još krajem ožujka ili početkom travnja. 

STRAVA U BEČU U stanu pronašli ženu iz Srbije i njezine dvije blizanke - mrtve

U stanu su živjele Vesna M. (45) porijeklom iz Srbije i njezine blizanke (18). Vrata su morali provaliti vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta poznanica obitelji.

Blizanke su navodno bile osobe s invaliditetom te su pronađene mrtve na kauču.

Vesna je nekoliko puta bježala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Kasnije su se rastavili i muž je otišao, a Vesna je ostala sama s blizankama. Briga o blizankama očito je za nju bila previše.

Još 2017. godine susjeda je pozvala centar za socijalnu skrb koji je tada utvrdio da je situacija u redu.No susjedi kažu da je Vesna M. bila psihički bolesna.

Kažu da obitelj nikada nitko nije dolazi u posjet. Majku i blizanke su rijetko viđali, ali su zato često čuli viku i vriskove iz stana, piše OE24. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 24.05.2019.

    Zapravo problem ke u samom Becu! Odavno govorim ljudima da tamo covek, a posebno stranac moze oboleti ili psihicki ili zdravstveno! Zena je lepo pise vec trazila socijalnu pomoc, kladim se da jeste, ali mi smo stranci, dobri za najgore i najmanje placene fizicke poslove, smetamo im i ako smo im sagradili taj usrani prevaranski grad - Ovo je definitivno sto zasluzuje pomen u mojoj knjizi i pljuvanje Beca. Evo vam vas Kurz i Strahe sada!

  • Kleopatra ❤ 23.05.2019.

    nedavno sam bila u Skoplju i jedna prosjakinja se "zaljepila " za mene . Jedno djete je nosila u naručju drugo je trčkaralo za njom. Djeca su bila prljava i bosa i nisu mi izgledali ko glumci . Baš nisam imala sitnog novca da im dam pa sam im dala ono što sam imala u torbi za sebe : sendvič lijepo zamotan u foliji ,malu cocacolu i naranču .Ljudi su mi poslije rekli da su sendvić bacili ,cocacolu prolili a za naranču da je djete pitalo što je to loptica za igranje .-((( ? Danima sam poslje razmišljala o njima ...zašto bacaju ako su gladni ,zar stvarno neznaju šta je naranča i cocacola ? Čime se oni hrane i šta oni kupe kada dobiju novac ?

  • 23.05.2019.

    umrle su od gladi jer je majka bila bolesna na psihu,da im je majka bila zdravstveno dobro imale bi svu moguću skrb ,brigu i majka bi radila ,nemoguće da u Austriji može netko umrijeti od gladi i neimaštine......

Komentiraj...
Vidi sve komentare