To je to što me zanima!

Strava u Kanadi: Vjenčanica je povukla u rijeku te se utopila

Mladenka je bila previše blizu rijeke te joj se haljina natopila vodom i nije se mogla zadržati na obali. Fotograf ju je pokušao povući nazad, ali nije uspio, kaže policija
Vidi originalni članak

Mladenka Maria Pantazopoulos (30) iz Kanade je poginula tijekom fotografiranja nakon što joj se donji dio vjenčanice natopio vodom te ju je povukao u rijeku kraj vodopada. 

Daily Mail piše kako se žena poskliznula na kamen pod težinom haljine te je poginula u rijeci Oureau. Fotografiranje je bilo oko 14.30 sati po lokalnom vremenu, a njeno tijelo su pronašli oko 18 sati istog dana.

Svjedoci strašne nesreće kazali su kako je prije pada u rijeku žena počela vrištati da pada, ali joj nitko nije uspio pomoći. 

- Mladenka je bila previše blizu rijeke te joj se haljina natopila vodom i nije se mogla zadržati na obali. Fotograf ju je pokušao povući nazad, ali nije uspio. Blizu nje je bilo još nekoliko ljudi, ali je žena prebrzo pala - rekao je načelnik lokalne policije, Ronald McInnis. Dodao je kako je njeno tijelo pronašao ronilac, koji se sam ponudio u spašavanju, jer zna rijeku Oureau jako dobro. Fotograf i njegov asistent su završili u obližnjoj bolnici, gdje se oporavljaju od šoka. 

Žena se inače udala 9. lipnja ove godine, ali se tek ovog tjedna odlučila fotografirati u vjenčanici kako bi imala slike za uspomenu. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • marinela19 08.09.2012.

    tužno :(

  • tina52 28.08.2012.

    sigurno njezin najsretniji da...a i od njezinih najbliži....ii završi pre tragično! počivala u miru :(

  • comennt 28.08.2012.

    ajme kako je život nepredvidiv... baš žalosna priča... priroda nam uzvrača udarce :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare