To je to što me zanima!

Užas u Nizozemskoj: Policajac ubio dvoje djece i presudio sebi

U pucnjavi u gradu Dordrechtu ubijeno je troje ljudi, a jedna žena je teško ozlijeđena. Prema zadnjim informacijama, napadač je policijski agent...
Vidi originalni članak

Nizozemski policajac ustrijelio je u ponedjeljak navečer dvoje male djece i sebe u svom domu u gradu Dordrechtu, rekao je policijski dužnosnik.

Ubrzo su se na licu mjesta pojavila dva helikoptera za traume, nekoliko vozila hitne pomoći i razne policijske jedinice, piše Nos.

- Pogodila me ova vijest. Suosjećam sa svima koji su uključeni u tragediju - napisao je na Twitteru gradonačelnik Dordrechta Wouter Kolff.

Rotterdamska policija je također izvijestila o incidentu u jednoj obiteljskoj kući.

- Nekoliko ljudi ubijeno je u pucnjavi. Naše snagu su na terenu. Istražujemo što se dogodilo - javlja policija.

Prema posljednjim informacijama, napadač je policijski agent (34) koji je pucao u članove obitelji pa potom ubio sebe. Kako javlja De Telegraaf, dvoje djece (u dobi od 8 i 12 godina) je policija zatekla mrtve u kući u predjelu Heimerstein, kao i napadača, a njegova supruga se u bolnici trenutno bori za život. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • nnjmkd 10.09.2019.

    Za tu majku je najbolje da se ni ne probudi.

  • 10.09.2019.

    Zbilja moraš bit skroz sjeban kad ideš pucat u svoje dijete i članove familije !Tužno 😫😞😭

  • 10.09.2019.

    Prokleto oružje.To je američka demokracija sloboda nošenja oružja.Sad se svijet ugledao na amere.Treba svima čak i policiji zabraniti pištolje a psihičkim rastrojenim u ludnicu..Jedino vojska može imati a policajcima dati pištolji na daljinski elekticitet i elektro šokerTo nikamo ne vodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare