To je to što me zanima!

Strava u Njemačkoj: Pronašli troje mrtve djece u hladnjacima

Tijela su bila u prijenosnim hladnjacima, a njihova majka negira da ih je ubila. Rekla je da su djeca bila mrtvorođena, a protiv nje još nije podignuta optužnica
Vidi originalni članak

U kući u blizini grada Giessena njemačka policija naša je tri tijela djece u raspadnutom stanju. Tijela su bila u prijenosnim hladnjacima, a njihova majka negira da ih je ubila.

Rekla je da su djeca bila mrtvorođena, a protiv nje još nije podignuta optužnica. Trenutačno je u zatvoru gdje služi šest mjeseci zatvora zbog prijevare. 

Tužiteljica Ute Sehlbach-Schellenberg je rekla da sumnjaju u namjerna ubojstva, ali je teško bilo što zaključiti zbog stanja u kojem se tijela nalaze.  Tijela su prema prvim informacijama u kući bila i nekoliko mjeseci. 

Prve dvije bebe pronađene su u utorak kada je stan navodno čišćen zbog prodaje. Otkrivanje tijela dvaju dječaka pokrenulo je policijsku istragu pa je u srijedu otkriveno još jedno tijelo čiji spol još nije utvrđen, javlja BBC.

Majka navodno ima 40 godina, a ima i još djece. 


Idi na 24sata

Komentari 27

  • 27.04.2012.

    BOŽEE, ja nemogu imati djecu , a neki imaju i ubijaju, BOŽE gdje si, strašno......

  • zelot 27.04.2012.

    Abortirala ih je kad su se rodili, zašto vas to toliko sablažnjava? Što ste mislili da se događa s djecom prilikom abortusa?

  • bukamismeta 27.04.2012.

    Jednu jedinu stvar ne mogu shvatiti, u današnje vrijeme ne koristiti kontracepciju. Nekako mi je teško povjerovati da nije ubila tu djecu. Ako su mrtvorođena što ih nije sahranila? I ne shvatljivo mi je da se nitko nije zapitao gdje su ta djeca, nemoguće da nitko nije znao da je trudna. Gdje je bio otac? Ako je uopće s njima, ne znam što reći niti što misliti. Strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare