To je to što me zanima!

Stravično čedomorstvo: Majka je ubila petero novorođenčadi

Poljska: Policija sumnjiči da je Beata Z. ubila dječaka i djevojčicu, a potom su našli ostatke još jedne bebe. Sumnja se da je majka ubila i sakrila ukupno petero djece
Vidi originalni članak

Poljska  policija sumnjiči Beatu Z. (41) da je ubila dvoje djece. Utvrđeno je da je u lipnju 2012. rodila curicu koja je ubijena ubrzo nakon rođenja, a 2010. rodila je sina koji je također ubijen. 

Žena je tijekom zadnje trudnoće došla u centar i tražila pomoć. Službenici su kasnije pitali gdje je dijete, a budući da ga nisu mogli pronaći pozvali su nas, kažu u policiji

Njihova tijela policija je pronašla u šupi pored kuće. Majku su prošlog ponedjeljka kazneno prijavili, a u četvrtak su otkrili ostatke još jednog novorođenčeta.

- Moguće je da je majka ubila još dvoje ili troje djece - rekli su istražitelji. Beatini susjedi su rekli za Fakt kako su nekoliko puta vidjeli da je Beata trudna, no djecu nikada nisu vidjeli. Policija je slučaj počela istraživati nakon prijave socijalne službe.

- Žena je tijekom zadnje trudnoće došla u centar i tražila pomoć. Službenici su kasnije pitali gdje je dijete, a budući da ga nisu mogli pronaći pozvali su nas - kažu u policiji. S Beatom živi i njezina kći Katarzyna Z. Ona je policiji rekla da nikada nije bila trudna, no policija još istražuje da li su sva djeca bila Beatina. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Antena 19.08.2019.

    Prije bih sebe ubila nego vlastito dijete, pa kakve su to žene, imaju li i malo srca, duše, mozga? Ne bih ubila malo mače, a kamo li dijete. Ako im se već toliko hebe, majku mu pa nismo u srednjem vijeku, postoji sto načina da se zaštite od trudnoće, ali luđakinjama je najlakše ubiti nedužno dijete. Takve luđakinje bih osudila na 12 sati teškog rada svaki dan, a po noći bi im puštala djetetov plač i tako svaki dan i svaku noć dok se same ne ubiju!

  • 18.08.2019.

    A koliko nas žena ima koje nismo u mogućnosti zbog zdravstvenog stanja imati djece...

  • Vital 02.11.2012.

    ovo može biti samo bolest, ništa drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare