To je to što me zanima!

Strava u Sisku: Pijani vozač je usmrtio mladog nogometaša

Vozač je imao 1,62 promila, udario je 17-godišnjaka koji je na mopedu propuštao vozila iz suprotnog smjera.
Vidi originalni članak

Muškarac (36) je upravljao autom pod utjecajem alkohola kada je usmrtio 17-godišnjaka u Sisku u utorak navečer, potvrdila je sisačko-moslavačka policija. Sisak.info piše kako je poginuo mladi nogometaš.

Oko 22.15 sati je dolaskom na raskrižje Galdovačke ulice i Ulice Braće Perković u Sisku udario maloljetnika na mopedu koji je nažalost preminuo na licu mjesta.  Vozač je u trenutku nesreće u sebi imao 1,62 promila alkohola u krvi. 

Dolaskom do raskrižja, zbog neprilagođene brzine udario je u moped maloljetnika koji je bio zaustavljen zbog propuštanja auta iz suprotnog smjera.  Od siline udarca, 17-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao, dok je moped odbačen na suprotnu prometnu traku gdje je na njega naletio automobil, kojom prilikom je putnica u automobilu zadobila lake tjelesne ozljede, stoji u policijskom priopćenju. Od 22.25 sati do 3 sata ujutro, državna cesta D-36 bila je zatvorena za sav promet. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Jopazg 23.02.2023.

    Dajte da znamo koje je marke bio auto koji je unesrecio djecaka. Kad je bmw,odmah naglasite. Brisete mi uporno komentar a zasto? Koje sam pravilo komentiranja prekrsio. Molim objasnjenje!

  • Ždral 0205 22.02.2023.

    Zalosno ali istinito kraj nas na glavnoj cesti za donju posavinu vozi se minimalno 100 / km na sat ,a isto tako policija sjedi u bitrijama .videno bezbroj puta .kamere nigdje ,

  • Ždral 0205 22.02.2023.

    Djecakov otac je preminuo prije 2 godine nazalost..Isto tako za one ne upucene Sven je imao valjanu vozacku dozbolu ,za motor ,S napunjenih 14 godina i 6 mjeseci ima pravo se osposobljavati za motor ,a Sven ima 17 godina .Tako da svako ne komentira ono u sta je ne upucen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare