To je to što me zanima!

Strava u Sl. Brodu: Masakrirao je štence i bacio ih u kontejner

Jedinog preživjelog psića preuzeli su volonteri Udruge Victus. Maleni ima razbijenu glavu i ne zna se hoće li preživjeti. Radi se o crnim štencima nedefinirane pasmine
Vidi originalni članak

Nepoznata je osoba u petak u Slavonskom Brodu ubacila u gradski kontejner na 'buvljaku' stari putni kofer i u njemu pet crnih mrtvih štenaca. Svi do jednog bili su izmasakrirani, probijene ili razbijene glave. Samo jedan je ostao živ pa je satima cvilio toliko da su to čuli stanari obližnjih zgrada i odlučili provjeriti što se događa. 

- Zapravo se čini kao da to, Bože sačuvaj, plače dijete. To nije bio uobičajeni pseći glas. Shvatili smo da dolazi iz kontejnera, iz odbačenog putnog kofera u kojemu je bilo svakakvog smeća i nekakvih pilećih nogica - kažu Brođani koji su otkrili mrtve psiće. 

Jedinog preživjelog preuzeli su volonteri Udruge Victus. Maleni isto tako ima razbijenu glavu i ne zna se hoće li preživjeti. Radi se o crnim štencima nedefinirane pasmine koji su bili stari manje od tjedan dana

Udruga Victus pozvala je građane da dojave sve što znaju o osobi koja je pse odbacila u kontejner kako bi podigli prijavu protiv te osobe.

Idi na 24sata

Komentari 424

  • justdust 06.06.2014.

    Jednom sam isla sa deckom setati i cula sam kako nesto place poput djeteta, a zvuk se cuo iz kontenejra. Bio je to mali psic. Izvukla sam ga iz kontejnera, i nahranili smo ga i nasli mu smjestaj. Iskreno ni sama neznam kako neko ima srca bacit i ubit zivotinju,odvratno,vratit ce se to njemu duplo.

  • KristinaDragojlov 12.05.2014.

    možemo mi tu komentirat što hoćemo,taj smrad šta je ovo napravio se na ove komentare smije,to su takvi ljudi koji nemaju osjećaj za životinje,i opet će to napravit. zato bih ja uvela zakon tko hoće da ima kućnog ljubimca ima da ga i zasluži,ako se ima para u državi za kojekakve idiotarije,onda se može nać para i za pomoć životinjama u obrani od monstruma. a ovog i sve druge koji ovako postupaju bih spalila na živo. đubrad.

  • dadić 06.05.2014.

    Ja bi ga za kaznu bacio u kavez sa deset pitt bulla.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare