To je to što me zanima!

Šokantno: Maloljetnik pretukao muškarca u stanu u Županji, sve su snimili. Oglasila se i policija

Policija je protiv maloljetnika državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog teških tjelesnih ozljeda te su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama kruži snimka brutalnog napada u Županji. Na snimci, koju je dobila i naša redakcija, vidi se kako jedan mladić tuče muškarca. On leži na podu, krvav. Osim njih dvojice, u prostoriji je i osoba koja je sve to snimala. 

Iz PU vukovarsko-srijemske potvrdili su kako je maloljetnik brutalno izmlatio muškarca (44) te mu nanio teške tjelesne ozljede. 

- Kriminalističkim istraživanjem, provedenim u nazočnosti roditelja i branitelja, utvrđeno je kako je maloljetnik 16. travnja oko 23,30 sati u stanu u kojem prebiva u Županji zadao više udaraca rukama i nogama po glavi i drugim dijelovima tijela 44-godišnjaku te ga pritom teško tjelesno ozlijedio - priopćili su iz policije. 

VIDEO: DEMOLIRALI KAFIĆ U Slavoniji se potukli Torcida i BBB? Imali su mačete i palice?!

Policija je protiv maloljetnika državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog teških tjelesnih ozljeda te su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku. 

Idi na 24sata