To je to što me zanima!

Stravičan video na YouTubeu: Psi rastrgali konja na imanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Navodno se radi o farmi Branka Borkovića - Mladog Jastreba, no on nije htio ništa potvrditi jer, kaže, nije vidio snimku. Borković tvrdi da svaki dan doživljava napade
Vidi originalni članak

Nisam još vidio spornu snimku, no poduzeo sam mjere zaštite i zatražio policijsku istragu - rekao je Branko Borković znan kao vukovarski heroj Mladi Jastreb čije su navodno pse snimili dok u dvorištu u Prečnom proždiru uginulog konja.

Uznemirujuća snimka osvanula je na YouTubeu. Vidno izgladnjeli psi kojima se vide rebra kružili su oko životinje koja je visila na gurtnama. Neki su komentirali da se radi o kobili koja se nedavno oždrijebila te je oboljela pa uginula. Borković koji uzgaja hrvatske posavce za 24sata je dodao kako svakodnevno doživljava razne napade.

- Već 23 godine sam državni neprijatelj, dezerter i doživljavam svakakve napade - dodao je. Na pitanje jesu li mu svi konji na broj kaže: "Da, svi su evidentirani i na broju".

Idi na 24sata

Komentari 742

  • IceCream 02.06.2013.

    Predsjednih Sredisnjeg saveza uzgajivaca Hrvatskog posavca,pa tog covjeka treba dozivotno zatvoriti,ti konji su ispaceni,konju je bolje da je na pasnjaku nego u stali,ali u Precnom nema pasnjaka,tim jadnim konjima su pasnjaci tude livade,kuruzi,psenice,dvorista.mrsavi su jadni i nikakvi,gladni,zalosni i sami na sebe prepusteni,1.to nije farma,tamo nema pasnjaka ono je obicna suma,kad je u sumi bilo livade,djeteline?..on ih hrani slamom,bez zrna,a kad nema slame pusta ih po usjevima,TO NIJE FARMA NEGO DRZAVNA ZEMLJA.Malo malo ugibaju te jadne bezpomocne zivotinje.to je LOGOR ZA KONJE.ti psi napadaju ljude,agresivni su i neprolazite tamo pjesice.Zalosno je da je ovakav psihopat predsjednik sredisnjeg saveza Hrvatskog Posavca.zapitajte se malo sta se to radi i do kad ce to tako ici mislite da ce to trajati vjecno,postoji kazna i za to.kaznit ce on sam sebe,samo da mu uzmu te bezpomocne zivotinje.

  • 01.06.2013.

    dosta je o tom borkovicu mucitelju zivotinja-osuditi ga i oduzeti mu sve sto posjeduje

  • TihanaDani 01.06.2013.

    Ovi peseki su toliko gladni da su htjeli pojesti ovu kobilu. Ovo je tužno i prestrašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare