To je to što me zanima!

Stravična nesreća: Izbio kotač miješalici i poginuo na mjestu

Marin Vujević (30) poginuo je u prometnoj nesreći u Kožinu. Iza sebe je ostavio sina i djevojku. Njegovi rođaci i prijatelji kažu da je oduvijek obožavao motore
Vidi originalni članak

Motociklist Marin Vujević (30) poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći u Kožinu u  ponedjeljak oko 17  sati.  Izlaskom iz tog mjesta u zadarskoj  okolici  vozio se cestom prema zapadu na motoru marke Aprillia. Zbog velike brzine nije svladao blagi desni zavoj pa  je  izgubio  kontrolu  nad  motociklom. Prešao je na suprotnu  stranu ceste. Na nesreću, iz suprotnog smjera naišao je kamion beton miješalica kojeg je vozio 45-godišnjak. Očevici kažu da  je od siline udara, motor miješalici  izbio kotač s lijeve bočne strane vozila. Motocikl se odbio, pao na zid uz cestu, raspukao se  na dva dijela te planuo na dijelu sa spremnikom  goriva.  Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe ugasili su požar. Vozač motocikla pao je  20-­ak metara dalje od  mjesta udara. 

Djelatnici Hitne pomoći pokušali su spasiti motociklista koji je na sebi imao svu motociklističku opremu, uključujući i kacigu, no nažalost, bez uspjeha. Umro je na mjestu nesreće. Iz policije kažu da  je poginuli mladić vozio motor koji nije bio registriran, a za njega nije imao ni dozvolu. 

- Oduvijek je obožavao motore – rekli su nam rođaci i prijatelji stradalog Vujevića u Galovcu, gdje mu je obiteljska kuća. Žalosni roditelji i bliža rodbina nisu bili u stanju razgovarati o njemu. Za Marinom Vujevićem ostao je maloljetni sin iz prvog braka te djevojka.

- Prijatelju, neka ti je laka zemlja i neka te čuvaju anđeli. Počivao u miru, prijatelju. Nek' ti je laka zemlja prijatelju, nadan se da si otiša' na  neko lipo misto, nek' te čuvaju anđeli – samo su neke od poruka ostavljene na Marinovom Facebook zidu. 

Vozača kamiona miješalice policija je alkotestirala. Pokazalo se da nije bio pijan. On je u sudaru prošao bez ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 07.05.2014.

    Ovo nije TRENUTAK nepažnje. Ovo je sustavna nepažnja, samo je imao sreće do sad.

  • 07.05.2014.

    Postavljam DVA pitanja: 1) Zašto motor nije bio registriran? 2) Zašto vozač nije imao dozvolu? Ali i još jedno, koje proizlazi iz ova dva: Zašto nije poštivao zakon? Jel moguće da motor nije bio ispravan (pa zato niti registriran-tehnički pregled...). Jel moguće da on nije znao voziti (nije položio vozački?) Koliko pitanja......

  • ban_ana8 07.05.2014.

    Eto i sad ćete mi opet nalupati minuse, ali kako da ga žalim. Žalim njegovu obitelj i dijete. Kako jedna osoba može biti obmanjena nekim fetišem da ne vidi sreću koju već ima. I sad ih je ostavio same. Ludira se po cesti jer mu je to zakon, a zna što će se kad tad dogoditi... Samo će i vozač mješalice imati traume zbog njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare