To je to što me zanima!

Stravična nesreća kod Osijeka, izvlačili poginulu sat vremena

Kod odlagališta otpada Velika Lončanica izravno su se sudarili Ranault Clio i kamion. Poginula je vozačica Clija (56), dok je vozač kamiona teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Skoro sat vremena trebalo je osječkim vatrogascima pristiglim u čak četiri vozila da iz potpuno smrskanog Renault Clija izvuku tijelo vozačice (56) poginule u izravnom sudaru s kamionom kod odlagališta otpada Velika Lončanica na cesti koja povezuje Osijek i Antunovac. Sudarili su se u petak oko 9 sati.

Prema riječima zapovjednika osječkih vatrogasaca Borisa Banjana, operacija vađenja tijela vozačice iz smrskanog auta bila je vrlo zahtjevna zbog mekog tla koji je onemogućavao podupiranje hidrauličkih aparata.

Inače, policija još utvrđuje razloge koji su doveli do izravnog sudara u kojem je s teškim ozljedama stradao i vozač kamiona koji je prevrnut završio u kanalu s jedne strane ceste, a Renault Clio u kanalu s druge strane ceste.

Promet tom cestom bio je zatvoren nekoliko sati i preusmjeravan na zaobilazne ceste.

Nesreću doživjela i Hitna

Nesreću je doživjelo i vozilo Hitne pomoći koje se, izlazeći na intervenciju na cesti Osijek - Antunovac, u Trpimirovoj ulici u Osijeku sudarilo s Renault Twingom. U nesreći je ozlijeđena jedna osoba.

Vozilo hitne bilo je onesposobljeno pa su na intervenciju morali poslati novo. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • RobertGTX800 13.05.2015.

    prestrašno.

  • magija 1 08.05.2015.

    Dok vozim moram pazit na sebe i čitati misli svim onima koji skreću i nedaju žmigavac..naglo koče jer se sjete odjednom skrenuti, prestrojavaju se kako im se hoće..itd..itd. Naravno pješake i bicikliste kamikaze da ne spominjem!!!!

  • 08.05.2015.

    Nama trebaju očito isključivo jednosmjerne ceste. Na ravnim potezima više nesreća nego u zavojima, pa što je to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare