To je to što me zanima!

Strašna nesreća kod Sl. Broda: Prevrtao se i nabio na zgradu

Gornji Andrijevci: Pri izlijetanju sa ceste Golf se nekoliko puta prevrnuo da bi se nabio u zid gospodarskog objekta. Vozač (60) je preminuo, a auto je uništen u potpunosti...
Vidi originalni članak

U srijedu oko 19.30 sati došlo je do teške prometne nesreće na izlasku iz Gornjih Andrijevaca prema Slatniku, nedaleko Slavonskog Broda u kojoj je život izgubio jedan muškarac (60).

Vozač automobila Golf 'dvojke', koji je išao iz smjera istoka prema zapadu, na zavoju u desno, gdje je ograničenje brzine 50 kilometara na sat,  jednostavno je produžio ravno. Ne vide se tragovi kočenja. Pri izlijetanju sa ceste udario je u metalnu zaštitnu ogradu, prošao je između betonskog rasvjetnog stupa i ograde, prevrnuo se nekoliko puta i nabio u zid gospodarskog objekta.

Slika je bila stravična, automobil se bukvalno zalijepio za zid. Vatrogasci i djelatnici šljunčare radnim strojem su auto odvajali od zida.

U jednom trenu došlo je do iskrenja iz auto instalacija pa su ljudi morali pobjeći. No, kada je ono prestalo uspjeli su automobil odvojiti i vatrogasci su uz pomoć škara oslobodili nesretnog vozača koji nije davao znakove života. Smrt su konstatirali dežurni liječnici Hitne pomoći.

Umro prije nego je sletio s ceste?

– Vidjeli smo da je sletio, prevrnuo se i uz strahovit prasak je udario u zid. Pritekli smo mu u pomoć, ali nažalost ništa nismo mogli učiniti, tim prije jer je automobil bio spljošten uz zid, a vidjeli smo i da ne daje znakove života. Pretpostavljam da je on umro prije nego je sletio s ceste, najvjerojatnije je doživio srčani udar – rekao je jedan od muškaraca čija je kuća odmah do mjesta nesreće.

Policija je nakratko zaustavila promet, a onda je naizmjenično propuštala vozila jer se stvorila kolona s obzirom da se radi vrlo prometnoj cesti.

Prometni policajci su obavili očevid, a o tome što je pošlo po zlu najvjerojatnije će se znati nakon obdukcije tijela vozača.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • just-4-fun 30.06.2016.

    Strašno.. jadan... Ali moram primijetiti - ne može se "nabiti" u zid.. može se "zabiti" u zid.. nabija se NA nešto.. eh

  • perky2 30.06.2016.

    U svakoj normalnoj državi bi civili bili udaljeni sa mjesta nesreće,radi PTSP-a koji može od ovakvih situacija nastat,osobno sam vidio tešku prometnu nesrecu u kojoj su smrtno stradala dvojica...stajao sam ispred kuće,a oni su se sa 160 kmh više puta okrenuli,udarili u most..letjeli oko 50 m i udarili krovom auta u drvo..sudjelovao sam u akciji spašavanja oko 45 min..nakon toga se psihički slomio..i cijelu noć proveo na hitnoj..nakon godinu dana se jedan alkoholiziran vozač zabio u naš most..trcao sam do auta koliko me noge nose..na odprilike 5 m od auta sam stao ko ukopan i nisam se centimetar mogao pomaknuti.Zato poruka svima,pomognite to je naša obaveza,al čim dođu nadležni za takvo nesta,sklonite se..psihičke posljedice mogu bit teske.

  • kormilar 30.06.2016.

    Vozača je vjerovatno sunce na zalasku zaslijepilo, pa je na zavoju produžio voziti ravno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare