Obavijesti

News

Komentari 55

Strašna nesreća kod Sl. Broda: Prevrtao se i nabio na zgradu

Strašna nesreća kod Sl. Broda: Prevrtao se i  nabio na zgradu
7

Gornji Andrijevci: Pri izlijetanju sa ceste Golf se nekoliko puta prevrnuo da bi se nabio u zid gospodarskog objekta. Vozač (60) je preminuo, a auto je uništen u potpunosti...

VIDEO

U srijedu oko 19.30 sati došlo je do teške prometne nesreće na izlasku iz Gornjih Andrijevaca prema Slatniku, nedaleko Slavonskog Broda u kojoj je život izgubio jedan muškarac (60).

Vozač automobila Golf 'dvojke', koji je išao iz smjera istoka prema zapadu, na zavoju u desno, gdje je ograničenje brzine 50 kilometara na sat,  jednostavno je produžio ravno. Ne vide se tragovi kočenja. Pri izlijetanju sa ceste udario je u metalnu zaštitnu ogradu, prošao je između betonskog rasvjetnog stupa i ograde, prevrnuo se nekoliko puta i nabio u zid gospodarskog objekta.

Slika je bila stravična, automobil se bukvalno zalijepio za zid. Vatrogasci i djelatnici šljunčare radnim strojem su auto odvajali od zida.

U jednom trenu došlo je do iskrenja iz auto instalacija pa su ljudi morali pobjeći. No, kada je ono prestalo uspjeli su automobil odvojiti i vatrogasci su uz pomoć škara oslobodili nesretnog vozača koji nije davao znakove života. Smrt su konstatirali dežurni liječnici Hitne pomoći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Umro prije nego je sletio s ceste?

– Vidjeli smo da je sletio, prevrnuo se i uz strahovit prasak je udario u zid. Pritekli smo mu u pomoć, ali nažalost ništa nismo mogli učiniti, tim prije jer je automobil bio spljošten uz zid, a vidjeli smo i da ne daje znakove života. Pretpostavljam da je on umro prije nego je sletio s ceste, najvjerojatnije je doživio srčani udar – rekao je jedan od muškaraca čija je kuća odmah do mjesta nesreće.

Policija je nakratko zaustavila promet, a onda je naizmjenično propuštala vozila jer se stvorila kolona s obzirom da se radi vrlo prometnoj cesti.

Prometni policajci su obavili očevid, a o tome što je pošlo po zlu najvjerojatnije će se znati nakon obdukcije tijela vozača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje