To je to što me zanima!

Stravična snimka iz Zagreba: Cipelarili ga, mogli su ga ubiti

Sukob je bio na Horvaćanskoj cesti oko 1.30 sati u nedjelju, rekli su nam iz zagrebačke policije i dodali da je pretučeni mladić lakše ozlijeđen. Objavili smo samo dio snimke jer je ostatak prebrutalan
Vidi originalni članak

Brutalno, nemilosrdno, životinjski. Objavili smo samo dio snimke sa zagrebačkog Jaruna na kojoj se dvojica divljaka iživljavaju nad mladićem koji je bespomoćno ležao dok mu ovi gaze po glavi i cipelare ga. 

Ostatak snimke jednostavno je prebrutalan, iako je, kako nam je potvrdila zagrebačka policija, mladić kojeg su pretukli u Zagrebu u noći na nedjelju kod Tifona na Horvaćanskoj ulici zadobio lakše ozljede. 

Upozorenje: Snimka je uznemirujuća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na snimci koju smo dobili dvojica prebijaju trećeg koji leži. Izmjenjuju se, malo jedan, malo drugi. Udaraju ga po tijelu, ali što je zastrašujuće, gađaju ga i u glavu što u ovakvim situacijama može biti kobno.

Prava je sreća što je mladić samo lakše ozlijeđen.

- Možemo vam potvrditi da je sukob bio na Horvaćanskoj cesti kod benzinske Tifon oko 1.30 sati u nedjelju - rekli su nam iz zagrebačke policije i dodali kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

 

Idi na 24sata

Komentari 338

  • 01.04.2020.

    Da je to moj sin na podu,nema zakona koji bi me zaustavio.Prvo mamu pa tatu pa sve njihove drage,a onda njih na kraju u kavez da crknu od gladi i zeđi.Toliko

  • tu231 31.03.2020.

    to bbb patrolira ulicama noču.Zar takve nitkone kontrolira ?

  • Ligma Pennys 31.03.2020.

    nitko se nije pitao da li je taj na podu njih zlostavljao zadnjih mjesec dana, kako svi brzo sudite pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare