To je to što me zanima!

Strpao lopova u gepek pa mu uživo na TV-u zvao policiju

Taksist iz Bolivije je drvenim štapom istukao lopova, nadjačao ga, zavezao i strpao u prtljažnik te zatim u emisiji uživo govorio o nedostatku sigurnosti i pravde u gradu
Vidi originalni članak

Taksist iz Bolivije uzeo je pravdu u svoje ruke kada je prebio lopova koji mu je priprijetio komadom stakla i ukrao mu naušnice te ga strpao u prtljažnik kako ne bi pobjegao.

Sve je ispričao novinaru lokalne televizije u emisiji uživo. Objasnio je kako je drvenim štapom savladao lopova nakon što ga je prepoznao na cesti kao muškarca koji mu je tjedan dana ranije ukrao naušnice, a zatim dodao kako ga je doveo sa sobom i otvorio vrata gepeka gdje je skvrčen ležao muškarac kojeg je potom lupio po trbuhu.

- Istukao sam ga štapom, nadjačao, zavezao i dovezao ovdje - pohvalio se taksist voditelju i pozvao policiju da dođe po muškarca.

- Mogao me ubiti tu večer kad me opljačkao - rekao je.

Taksist iz Santa Cruza svoj radikalni postupak objašnjava nedostatkom sigurnosti u gradu, piše Express.co.uk.

- Kome se možemo obratiti kako bi bili sigurni da će pravda biti zadovoljena? Gradonačelniku, guverneru, predsjedniku? Političari obećavaju pravdu i sigurnost, ali gdje je sigurnost kada ovakve ljude uhite i puste nakon osam sati - pita se taksist koji je dodao kako ne može raditi dok mu je čovjek u prtljažniku pa je pozvao policiju da dođe i odradi svoj posao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • audia8 12.09.2015.

    koja sprdacina iz aviona se vidi da je namjesteno a ovaj u gepeku kladim se da ni nezna di je

  • milanmili 08.09.2015.

    a ovog boli ona stvar sto je dobio po lampi. on se izvalio i uziva odozada... bolesno hahaha

  • Sthanga Železni 08.09.2015.

    Daj to napravi u Zagrebu odma te tuže i zeleni,zaštita živina i ini moralisti kaj nemaju pametnijeg posla neg gledat kaj drugi jedu aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare