To je to što me zanima!

Stručni nadzor psihologinja iz Nove Gradiške: Sve su odradile kako treba, u skladu s mjerama

Iz Hrvatske psihološke komore priopćili su kako su psihologinje Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška obavljale svoj posao u skladu sa standardima. Još se čekaju rezultati nadzora Komore socijalnih radnika
Vidi originalni članak

Dva tjedna od smrti djevojčice Nikoll (2) u Klaićevoj bolnici od posljednica obiteljskog nasilja, gotov je izvanredni stručni nadzor nad radom dvije psihologinje Centra za socijalnu skrb Nova Gradiška. Kako javlja HRT, u zaključku stoji kako su sve odradile kako treba. 

- Psihologinje nad čijim je radom proveden izvanredni stručni nadzor su tijekom nadzora surađivale i otvoreno govorile o slučaju i dale na uvid svu dokumentaciju vezanu uz slučaj predmetne obitelji. Uvidom u brojnu dokumentaciju i razgovorom tijekom stručnog nadzora utvrđeno je kako su psihologinje obavljale poslove psihologa u Centru za socijalnu skrb u skladu sa Standardima rada psihologa u socijalnoj skrbi i donesenim mjerama Centra za socijalnu skrb - priopćili su iz Hrvatske psihološke komore. 

SVE POČELO NAKON SMRTI NIKOLL (2) Od šoka na bolovanju: Napadi na socijalne radnike diljem zemlje nižu se skoro svaki dan

I dalje se čekaju rezultati stručnog nadzora Komore socijalnih radnika. Nakon analize rezultata svih nadzora, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike dat će svoj sud - je li i gdje je bilo propusta u vođenju slučaja. 

Podsjetimo, socijalna radnica koja je bila zadužena za slučaj preminule djevojčice raspoređena je na drugo radno mjesto. 

Idi na 24sata