To je to što me zanima!

Studeni je iznenadio: Ostat će sunčano i natprosječno toplo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U subotu će prevladavati sunčano, tek ponegdje uz malu i umjerenu naoblaku. U nizinama unutrašnjosti zemlje ujutro i prije podne moguće je zadržavanje magle
Vidi originalni članak

Početak jednog od inače najtmurnijih mjeseci u godini ovog puta nas je iznenadio količinom sunčanog vremena. Kiše već danima nema ni na vidiku, a dnevne temperature relativno su ugodne.

I ovaj vikend nastaviti će se u istom tonu. U subotu će prevladavati sunčano, tek ponegdje uz malu i umjerenu naoblaku. U nizinama unutrašnjosti ujutro i prije podne moguće je zadržavanje magle.

Vjetar će na kopnu biti slab, u gorju sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu slaba umjerena bura i sjeverozapadnjak. Dnevne temperature u unutrašnjosti bit će između 14 i 19 stupnjeva Celzija, a na Jadranu između 19 i 23, javlja DHMZ.

POGLEDAJTE VIDEO: Sunčani jesenji dani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pretežno sunčano s iznadprosječnim temperaturama bit će i u nedjelju . Ujutro u nedjelju također će biti magle, posebice u kotlinama i dolinama rijeka. Vjetar će biti slab. Temperature će se u noći sa subote na nedjelju ponegdje spustiti i do 1 stupanj Celzija. Dnevne temperature bit će između 17 i 23 stupnja.

Sunčano će biti i tijekom cijelog idućeg tjedna, a u nekim kopnenim dijelovima temperature će rasti i preko 20 stupnjeva Celzija.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pink_lady 07.11.2015.

    Ovo je bolesno vrijeme, sta drugo reci.

  • mala ivana 07.11.2015.

    Prvi put,al prvi put doslovce,da san ja na godisnji,a vani idilicno toplo..Boze,ne radin tjedan dana,i osjecan se super..Ujutro spavamo do 8,zatim dorucak,setnja lagana,kuhanje rucka,ispijanje kava na suncanom balkonu,opet setnja sa klincima,spremanje vecere,igranje i gledanje filma po zelji..ali od sveg gore nabrojanog,ipak je neprocjenjiv osjecaj budit se uz smjesak malog djetesca..starija je u skoli..,iako nimalo manje vazna.

  • Gordana Firšt 07.11.2015.

    Jesen u Zagrebu - Jesen stigla Zagrebe gle, obojila ino lišće i prosu ga na tle. Dotakla prolaznike hladnim dahom, odnijela toplinu sunca jednim mahom. Vodoskoci još prkosno sipaju raskoš vode, nebom kruže na put spremajuć se rode. Još parkom zeleni sag se stere, vjeverica golim granama Platane se vere. Krovovi crveni mirno sjede, dimnjak na svakom krovu gustim dimom priču ko mačak prede. Jesen u Zagrebu kišobran još ne treba, sunce slobodno sjaji sa neba. Tek ponekad vjetrić zaigra u lišću ko čigra, jesen u Zagrebu tako se igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare