To je to što me zanima!

Student u SDP-ovom call centru pozitivan na koronu - ispraznit će cijeli peti kat na Ibleru

U samoizolaciji je završilo 15 studenata iz call centra i na posao će doći tek kada im to epidemiolozi dopuste. Nisu bili u kontaktu s ostalim zaposlenicima, kažu u stranci
Vidi originalni članak

U središnjici SDP-a na Iblerovom trgu, jedan od studenata koji radi u call centru pozitivan je na koronavirus, potvrđeno nam je u stranci. Zbog pojave virusa zatvoren je peti kat zgrade, koji će se dezinficirati. 

- Sve koji su na tom katu, a riječ je o 15 do 16 ljudi poslali smo doma. Sada su u samoizolaciji i na posao će doći tek kada im to epidemiolozi dopuste - potvrdio je glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas

U SDP-u kažu kako studenti koji rade u call centru nisu imali kontakte s ostalim zaposlenicima. 

PODBADA PLENKOVIĆA Ostojić: Prvi test je negativan, ali ostajem u samoizolaciji

Podsjetimo, jučer je svojevoljno u samoizolaciju otišao i kandidat Restart koalicije u 2. izbornoj jedinici Rajko Ostojić, nakon što se 22. lipnja na otvorenom družio s predsjednikom SDP-a Donja Dubrava Adriano Friganović. U samoizolaciju otišli su i ostali kandidati iz te izborne jedinice. Ostojić se testirao, a nalaz je pokazao kako nema koronu no ostaje u samoizolaciji te da će ponoviti test u ponedjeljak. Rekao je da se kao liječnik nad da će isto učinit državni i teniski dužnosnici (na čelu s premijerom). 

TAJNIK SDP-A: 'Ostojić je primjer da Restart pazi na zdravlje svojih građana'

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, koji je također u samoizolaciji, kazao je da Ostojić "svojim postupcima i izjavama poništava epidemiološku struku".

- On je gastroenterolog. Mi se njemu ne petljamo u dijagnostiku i liječenje. Profesor Rajko Ostojić neka se ne petlja u našu struku. Mi smo na temelju struke ocijenili da premijer Andrej Plenković ne mora u izolaciju, isto smo procijenili da Rajko Ostojić ne mora u samoizolaciju, ali je on sam sebe stavio i to je nedopustivo - rekao je Capak.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • odcentramalonadesno 27.06.2020.

    U SDP će do kraja kampanje svi biti pod Koronom. I oni bi obranili HR od bilo čega !

  • Repos 27.06.2020.

    Hahahahaaaaaaaaaaaaaa

  • sip123 27.06.2020.

    Vir i Brač svojedobno su zatvorili u karantenu zbog znatno manjeg širenja virusa nego što je sada u Đakovu i Zagrebu

Komentiraj...
Vidi sve komentare