To je to što me zanima!

Studentica iz Praga opisala opisala napad: Mislili smo da je neka dojava o bombi, a onda...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vikali su da bježimo van. Skupili smo se i izašli iz zgrade. Mislili smo da je netko prijavio bombu, rekla je studentica
Vidi originalni članak

Imala sam nastavu u glavnoj zgradi u sobi 131, koja je odmah preko puta. Učili smo normalno i odjednom je dotrčao čovjek i počeo vikati: Policija, svi van! Nismo imali pojma što se događa, vikali su na nas da izađemo van i stavimo ruke na glavu, ljudi su bili tamo s oružjem, nitko nam nije dao nikakve informacije, rekla je studentica fakulteta u Pragu u kojem se odvio masakr.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vikali su da bježimo van. Skupili smo se i izašli iz zgrade. Mislili smo da je netko prijavio bombu - nastavlja studentica te dodaje kako su nekoliko trenutaka kasnije čuli pucnjeve.

- U tom smo trenutku shvatili da je riječ o ozbiljnoj stvari i počeli bježati - rekla je studentica za Kurir.

PANIKA U PRAGU FOTO Scene koje lede krv u žilama! Studenti od smrti bježe kroz prozor, skrivaju se...

POGLEDAJTE VIDEO: MJESTO ZLOČINA U PRAGU PUNO POLICIJE

Podsjetimo, pucnjava na Filozofskom fakultetu Karlovog sveučilišta u Pragu šokirala je Češku. Policija je izvijestila kako je mrtav napadača koji je u krvavom pohodu ubio 15 ljudi, a ranio najmanje 30.

Policija je na terenu. Kompletan Trg Jana Palacha i okolica su potpuno blokirani, rekli su iz policije. Na terenu su i brojne spasilačke ekipe.

SVI DETALJI O NAPADU 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare