To je to što me zanima!

Studentica Kolinda se hvali: Dobila je prvu peticu u indeksu

Podsjetimo, predsjednica je upisala doktorski studij Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Na istom je fakultetu 2000. stekla akademsku titulu magistrice međunarodnih odnosa
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otkrila je u emisiji Televizije Student da je zaradila svoju prvu peticu u indeksu. Podsjetimo, predsjednica je prošle godine upisala doktorski studij Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Grabar Kitarović je na istom fakultetu 2000. godine stekla akademsku titulu magistrice međunarodnih odnosa, a i za doktorat je upisala isti studij.

U prosincu prošle godine nekoliko studenta snimilo je s predsjenicom na fakultetu selfie, a neki su pod fotografije napisali: "Tko kaže da kolegica Kolinda Grabar Kitarović ne ide na predavanja". Grabar Kitarović je bila treća na rang-listi za upise. Doktorski studij traje šest semestara, a školarina je 60.000 kuna. 
 

Idi na 24sata

Komentari 233

  • Pavone 25.03.2016.

    Jebes takvu studenticu studira o trosku drzave ko joj daje slobodne dane da ide na predavanje kako polaze kao kad je studirala u Americi mozda ibolje mada je malo starija 5 banki .To sto ona radi prelazi sve norme civilizovanog ponasanja. Ali citav Balkan ima predsjednike kao ona ili gore,Toma kiril,Kuril sve moj do mojega pa i ona Pahor nula su. Na Brdovitom balkanu se nista nece promjeniti naredni 500 go,ako ne dodju Turci ponovo.

  • Pero_Ždero 26.02.2016.

    koliko je to jadno , bit će petica i bez plovih kuverti

  • montex 26.02.2016.

    a gradani lijepe nase zive u siromastvu osim tajkuna koje ona oslobodi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare