To je to što me zanima!

Studentima na nastavi fakultet pokazivao snimke mrtve Britt?

Medicinski fakultet u Zagrebu, pišu australski mediji, je na nastavi koristio fotografije s autopsije Britt Lapthorne koja je stradala u Dubrovniku. Reagirala je i njihova vlada
Vidi originalni članak

Studentima na zagrebačkom Medicinskom fakultetu u sklopu nastave pokazivali su fotografije i rezultate autopsije Britt Lapthorn (21) koja je tragično stradala u Dubrovniku, a istraga još nije završena, javljaju australski mediji. Daily Telegraph piše i kako su australske vlasti bijesne te da istražuju zašto su i kako tajni dokumenti prikazani studentima na nastavi. Medicinski fakultet je navodno prestao koristiti fotografije i ispričao se obitelji djevojke. 

Britt je, podsjetimo, nestala pod sumnjivim okolnostima tijekom noćnog izlaska dok je bila na odmoru u Dubrovniku 2008. godine. Truplo je pronađeno nakon 18 dana.

Zabrinutost zbog objave fotografija je izrazila i australska vlada. Tražili su i objašnjenje kako je moguće da su se fotografije mrtve djevojke 'procurile' u javnost.

Na Medicinskom fakultetu navodno cijeli slučaj istražuju. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • RajskaBatina 04.11.2011.

    Pa što ako su pokazali??!! Jesu australski doktori il naši doktori vlasnici fotografija?! Uostalom mi se nalazimo u Hrvatskoj a ne u Australiji

  • peve1 03.11.2011.

    Prije nekoliko godina moj otac je teško obolio od neke nepoznate bolesti i, nasreću, izliječio se. Nakon izliječenja svaki mjesec na račun su mu stizali neki novci od Medicinskog fakulteta. Ljudi su proučavali njegovu bolest bez njegove suglasnosti.

  • Stelex 03.11.2011.

    Malo mi više te gluposti s Australcima idu na živce. Prije par godina pozvao me prijatelj da svratim do njega u Sydney. I krenuo ja u potragu za obrasce za vizu i kako sam bio u domovinskom ratu imaju neki klinčevi aneks na kojem te sve živo traže vezano uz rat. Naravno, garanciju da ću uopće vidjeti Australiju nitko ne da. Naravno, odustao. U isto vrijeme australski novinari praše Hrvatskom s TV opremom i još nas ocrnjuju. A pogled na živu Brit nije baš neki ... kakva je bila tek onako napuhnuta???

Komentiraj...
Vidi sve komentare