To je to što me zanima!

Suđenje za ubojstvo mladog torcidaša počinje 19. rujna

Optuženi je doveden iz zatvora u Šibeniku, a na ročištu, zatvorenom za javnost, bili su majka i dvije sestre ubijenog. Obrana nije imala primjedbi na dokazni materijal
Vidi originalni članak

Na splitskom Županijskom sudu održano je pripremno ročište protiv Nikole Gusića Janjića (25) zbog ubojstva pripadnika Torcide Ivana Mate Blaževića (23) zvanog Blato.

Optuženi je doveden iz zatvora u Šibeniku, a na ročištu, zatvorenom za javnost, bili su majka i dvije sestre ubijenog. Obrana nije imala primjedbi na dokazni materijal, no svejedno su zatražili ispitivanje svih svjedoka tijekom glavne rasprave. Priložili su i dokaze da su Gusiću Janjiću brisana iz kaznene evidencije djela koja je počinio kao maloljetnik (sitna količina marihuane). A tužiteljstvo je inzistiralo na saslušanju sudskog vještaka za psihijatriju dr. Gorana Dodiga. Suđenje je zakazano za 19. rujna. Gusića Janjića terete da je 11. kolovoza 2017. oko 4.10 ispred kafića u Stobreču, nakon svađe, Blata ubo u prsa i zadao mu ranu srca i aorte od koje je nesretni mladić umro u bolnici nakon 40-ak minuta. Napadač se predao nakon 40 dana bijega. Motivi su još nerazjašnjeni, od ranijeg fizičkog sukoba do svađe zbog djevojke. Inače, ubijeni je proveo više mjeseci u pritvoru zbog napada na nogometnog suca Brunu Marića. Nije odao imena ostalih napadača. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _l_ 05.07.2018.

    kakve veze ima što je torcidaš?

  • GARFILD 29.06.2018.

    Bibini idoli

  • netko iz 2 mase 28.06.2018.

    Pa to su torcidaši...to je mandrlima zanimanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare