To je to što me zanima!

Sučeljavanje: Uvrijeđeni je B. Mikšić izašao iz studija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na drugo sučeljavanje u studio NoveTV su došli samo Slavko Vukšić i Boris Mikšić. Mikšić se na drugom pitanju naljutio i otišao je iz studija...
Vidi originalni članak

NovaTV je na drugo sučeljavanje u subotu pozvala predsjedničke kandidate Damira Kajina, Vesnu Škare Ožbolt, Josipa Jurčevića, Slavka Vukšića i Borisa Mikšića. U studiju su se pojavili samo Slavko Vukšić i Boris Mikšić. Voditelj Mislav Bago je Vukšiću i Mikšiću postavio drugo pitanje koje je glasilo: Čega se sramite? Mikšić je odgovorio da se ne srami ničega te je prozvao NovuTV jer je kandidate podijelila u dvije grupe. Mikšić je rekao da su svi skupili 10.000 potpisa i da svi imaju jednaka prava. Nakon toga je napustio studio. U studiju je tako od predsjedničkih kandidata ostao Vukšić koji je nastavio odgovarati na pitanja. Rekao je da ne bi poslao nove vojnike u Afganistan, da nije korumpiran te da se neće odreći fešti.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • šakal 13.12.2009.

    Jedini kandidat vrijedan moga glasa je DR MIROSLAV TUĐMAN a ovo su sve jadnici koji bi svašta a ništa na kraju nemaju svoje ja ,a to je najgora stvar kod predsjednika.

  • osječanka87 13.12.2009.

    Siljota svaka čast na komentaru.. Mikšić je svoje novce zaradio u Americi i nema pojma šta se ovdje događalo u to vrijeme. Neka se tamo kandidira. Nadam se da će se zabraniti glasanje iz dijaspore,šta netko ko je van Hrv.ima pravo glasa za predsjednika?? Ah,da ima od Hrv. samo mirovinu i pravo ... na državu glasovima. Mikšić netreba biti predsjednik,kao ni Hebrang,a da nepričam o Primorcu koji je doslovno da nepsujem reći ću ovako zgadio školstvo,stid ga bilo uopće doći negdje javno govoriti kako je poboljšao školstvo i djelio udžbenike!! Vidošević je čovjek koji ima svoje pare i njemu netreba od ove jadne države ni lipe,nema zašto ... eto toliko od mene.

  • baky126 13.12.2009.

    a baš je bago

Komentiraj...
Vidi sve komentare