To je to što me zanima!

Sud im je oduzeo skrbništvo, dijete su nazvali Adolf Hitler

Sud nije dokazao zlostavljanje pa će se roditelji žaliti na odluku kojom su izgubili skrbništvo 'samo zbog njihovih imena'. Izjavili su da nisu htjeli promicati mržnju
Vidi originalni članak

Roditelji koji su svojoj djeci dali imena inspirirana nacizmom, Heath i Deborah Campbell, izgubili su skrbništvo nad njima, prenosi Fox News. Sud u New Jerseyju nije našao dokaze o zlostavljanju pa roditelji tvrde kako odluka nije pravedna. 

 - Zapravo, sud i Socijalna služba su nam rekli da nema dokaza o zlostavljanju i da se radi o njihovim imenima. Uzeli su ih zbog imena - rekao je Heath Campbell novinarima. 

Par ima troje djece koje su nazvali Adolf Hitler (4), Joyce Lynn Aryan Nation (3) i Honszlynn Hinler Jeannie (2). Slučaj se otkrio kada je slastičar odbio ukrasiti svastikama rođendansku tortu njihova sina Adolfa Hitlera i cijeli slučaj prijavio policiji.

Roditelji su tada izjavili kako shvaćaju da iza imena njihove djece stoji mržnja, ali tvrde i da im to nije bila namjera. 

 - Ovo je Amerika, kažu da je slobodna, imate pravo nazvati svoje dijete kako god želite, bez obzira na sve - izjavio je otac Heath Campbell.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • kinezojapanac 31.10.2011.

    Šta bi sada Dado Topić trebao mjenjati ime? Pa nije on kriv što su mu roditelji dali ime Adolf. Kada se mali Adolf rodio, Hitler je naveliko bio poznat u svijetu. Istina, roditelji ne razmišljaju da će možda to jadno dijete imati problema. Predlažem da se imena daju privremeno do punoljetnosti, a nakon toga sam sebi daješ ime koje želiš, a možeš i zadržati postojeće ako ti se sviđa.

  • blue_sky 30.10.2011.

    Ja ne mogu vjerovati da ima ljudi koji ovo podržavaju? Kad ima takvih mozgova, nije ni čudno da je cijeli svijet u klincu, bolje nije ni zaslužila...A sad 101 minus udarite briga me, i tako mi je netko natukao 40 minusa u minuti, kao i svima koji ne podržavaju Hitlera i ovo dvoje nenormalnih roditelja..

  • Number88 30.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare