To je to što me zanima!

Sud je odbio obranu: Blažević nije neubrojiv, ostaje u pritvoru

Prema nalazima psihijatrijskih vještaka iz bolnice u Vrapču Blažević nije neubrojiv te se u stanje nesposobnosti u kojem se trenutačno nalazi doveo sam štrajkom glađu
Vidi originalni članak

Sutkinja istrage Županijskog suda u Zagrebu odbila je prijedlog odvjetnika Branka Šerića za ukidanjem istražnog zatvora i prekidom istrage nad njegovim klijentom Vojislavom Blaževićem, koji već dva mjeseca štrajka glađu, zbog neubrojivosti. 

Naime, prema nalazima psihijatrijskih vještaka iz bolnice u Vrapču Blažević nije neubrojiv te se u stanje raspravne nesposobnosti u kojem se trenutačno nalazi doveo sam štrajkajući glađu.

Vojislava Blaževića, kojem je stanje u prošli petak bio kritično, silom su prevezli u KBC Rebro gdje su mu nakon pregleda liječnici dali prisilnu infuziju. 

Podsjećamo, Blažević je uhićen 13. siječnja pod sumnjom da je odgovoran za postavljanje dvije eksplozivne naprave u Zagrebu. Od uhićenja je stupio u štrajk glađu i dosad je izgubio oko 20 kilograma. 

Tijekom uhićenja i smještanja u zatvorsku bolnicu nije htio iznositi obranu niti komunicirati s istražiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • prdr 16.03.2013.

    Treba njega po titovim zakonima,kako. su oni radili sa Hrvatima!Bombu postavit na autobusnu stanicu,,koji je to idiot.

  • chill27 16.03.2013.

    ma treba napravit primjer od njega 40.god i tocka pa sta smo i mi poceli bit ko bombasi jbt tam na bliskom istoku

  • 16.03.2013.

    Jel znate kako su se prije šopale guske? Sa lijevkom!!!!! Tako treba i njega, bi ti meni štrajkao glađu,,,,,,,papao bi ti meni kuruze i napojića finog.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare