To je to što me zanima!

Sudar kod Koprivnice: Kamion u dvorištu kuće, auto u kanalu...

U ponedjeljak ujutro teška prometna nesreće na području Vlaislava kod Koprivnice. Prilikom sudara automobila i kamiona ozlijeđen je jedan čovjek. Više detalja nakon očevida
Vidi originalni članak

Prekinut je promet na Podravskoj magistrali između Koprivnice i Đurđevca u mjestu Vlaislav (DC2), zbog prometne nesreće, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

POGLEDAJTE VIDEO: Prometna nesreća u Vlaislavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u ponedjeljak ujutro došlo je do teške prometne nesreće na području Vlaislava. Sudarili su se osobni automobil i kamion.  Automobil je završio u kanalu, a kamion u dvorištu kuće. Promet se nakon nesreće odvijao otežano uz propuštanje, a dio Vlaislava je ostao bez struje. Za sada je poznato da je ozlijeđen jedan čovjek iz osobnog automobila, piše Epodravina.

- U prometnoj nesreći koja se dogodila nešto iza šesta sati, na Podravskoj magistrali između Koprivnice i Đurđevca, u sudaru kamiona i osobnog vozilo u mjestu Vlaislav ima ozlijeđenih osoba - potvrdili su nam iz PU koprivničko–križevačke.

Nakon očevida koji je u tijeku znat će se više detalja, kao i težina ozlijeđenih osoba te uzroci nesreći.

NEZGODA U MEĐIMURJU Na kišovitoj cesti prema Orehovici: Auto završio na boku, policija obavlja očevid

Mokri kolnici

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski od kiše u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije. Ponegdje ima i magle. 

Mogući su odroni. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog radova na prometnom traku za priključenje iz Čulinečke ceste na Slavonsku aveniju u Zagrebu, do srijede 28. listopada do 20 sati neće biti moguće skretanje iz Čulinečke ceste prema Slavonskoj aveniji (smjer sjever-zapad). Od 10 do 21 sat bit će zauzet sjeverni prometni trak sjevernog kolnika u zoni radova. Obilazni pravac bit će: Čulinečka cesta - Servisna cesta - Slavonska avenija.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog restriktivnih mjera uvedenih od strane Republike Italije, ukidaju se putovanja na liniji Bar – Bari s polaskom 6. listopada iz Barija te 7. listopada iz Bara.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MilanBabic 05.10.2020.

    ma dajte nasim hr vozacima ne smeta kisa ogranicenje zabrane oni voze nisu oni neki strasljivci

  • Maddog 05.10.2020.

    zašto su gori samo neki kanali mostovi šta nemate stabla i paline od struje ko u Dalmaciji??? 

  • Otrovni Jezik 05.10.2020.

    Pa ako može mercedes "pasti" u dvorište zašto ne bi mogao i kamion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare